Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr για την επικινδυνότητα του σιντριβανιού στο πάρκο ΟΣΕ στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

28 Ιουνίου 2021
22:22

θα ήθελα επειγόντως να αναδείξετε το θέμα της επικινδυνότητας του σιντριβανιού στο ΠΑΡΚΟ ΟΣΕ. Από την περσινή καραντίνα, ειδικότερα από τον Μάη και μετά, συγκεντρώνεται κόσμος από όλη την πόλη, γεγονός ευχάριστο. Όμως, δυστυχώς στο πλαίσιο της προχειρότητας που αντιμετωπίστηκε στο παρελθόν η ανακαίνιση της σιδηροδρομικής γραμμής έτσι και λίγα χρόνια αργότερα καλύφθηκε το συντριβάνι με λαμαρίνες για μην κινδυνέψει κάποιο παιδί με πνιγμό. Συγκεκριμένα, βουτούσαν μικροί Αθίγγανοι.Διορθώθηκε η κατάσταση με ένα λάθος, όπως φαίνεται και από τις φώτο. Πρόσφατα κινδύνεψε ένα νήπιο. Πέρα από την προσοχή των γονέων μήπως πρέπει να κάνει κάτι και ο Δήμος;

3 σχόλια

  • Το ξαναγράφω για πολλοστή φορά, ο δήμος διαθέτει αντιδημαρχία με αντιδήμαρχο πρασίνου με προϊσταμένους με γεωπόνους και με πολλούς άλλους υπαλλήλους που φροντίζουν για όλα αυτά. Και πάλι τρομάρα μας.

  • Φτιαξτε το να λειτουργει ρε παιδια! Εχουμε συντριβανι σε ενα ομορφο μερος και το εχουμε “μπαζωμενο”; Ελεος!!!

  • Οι λαμαρίνες είναι σκουριασμένες κοφτερές και έτοιμες να πέσουν. Από μέσα δε το συντριβάνι είναι γεμάτο σκουπίδια. Πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.