Ερώτηση αναγνώστη του kozan.gr προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τον Δήμαρχο Κοζάνης για το ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) – Θα μας ενημερώσει καποιος;

1 Ιουλίου 2021
06:49

Πριν από περίπου τρία χρόνια ακούγαμε για ένα σχέδιο πράσινης ανάπτυξης, για ανάπλαση της Λασσάνη, για διαμόρφωση στην Ολύμπου, για πάρκο ΟΣΕ, για πεζοδρομήσεις, για θέσεις στάθμευσης, για κατασκευές ποδηλατοδρόμων, για δημοτική συγκοινωνία, για όμορφα πεζοδρόμια και δημιουργία μια πόλης φιλική προς το περιβάλλον. Με αυτά ξεκίνησαν κάποιες ερωτήσεις όπου άλλες πήραν απάντηση και άλλες έμειναν απλός αναπάντητες.

Θέλω κι εγώ να ρωτήσω, έστω κι έτσι. Θα γίνουν τελικά αυτά που είπαν;  Αν ναι πότε και τι θα γίνει τελικά με αυτό το θέμα. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι.

9 σχόλια

  • Φίλε μου ήταν για να πάρουν την ψήφο μας. Ούτε ΣΒΑΚ ούτε ΣΜΑΚ ούτε ΣΒΦΔΟΥΛΜΑΚ θα δούμε. Ο πρώην υπόσχονταν παντού ποδηλατόδρομους και ιπτάμενους οικολογικούς γαϊδάρους για όλους τους πολίτες.

    • Τελικά, θα μπορούμε όσοι μένουμε κάτω από τις γραμμές στο ύψος του στρατιωτικού φυλακίου για καύσιμα, να περνάμε απέναντι τις γραμμές; Έχετε επιστολή/διαμαρτυρίας με υπογραφές κατοίκων για το θέμα, και υποτίθεται αφού θα σκεπαζατε τις γραμμές, θα μπορούσαμε να περνάμε στην πόλη μέσα και στα σχολεία χωρίς να κάνουμε κύκλο. Για την ιστορία οι κάτοικοι ζητούσαμε πεζογεφυρα

    • Ο πρώην έφερε την έκταση του ΟΣΕ στην ιδιοκτησία του δήμου, ο πρώην έκανε το σχέδιο, το οποίο έλαβε την υψηλότερη αξιολόγηση και ενέταξε 9εκ. στο ΠΕΠ για την πρώτη φάση της υλοποίησης.
      https://energypress.gr/news/893-ek-eyro-egkrithikan-gia-shedio-viosimis-astikis-anaptyxis-toy-dimoy-kozanis
      Αυτά μέχρι το 2019.
      Μετά εμείς είπαμε οτι ο πρώην δεν έκανε και φέραμε νυν για να κάνουν.

  • Προτιμάτε το Βαρδάκα που μετρούσε τις θέσεις στάθμευσης αλλά τουλάχιστον υπήρχε πλάνο ή την απόλυτη ανυπαρξία και εγκατάλειψη;

    • Προτιμούμε την κοινή λογική, που λέει πως μέσα στην πόλη πρέπει να μπορούν να κυκλοφορούν αυτοκίνητα κι όχι να τα αφήνουμε στο Νιάημερο, στην Αστυνομία, στο Λιντλ και στου διαβόλου τη μάνα.

  • Δεν νομίζω οτι στο πρόγραμμα των δημοτικών παρατάξεων που διοικούν υπήρχε πουθενά στο πρόγραμμα τους αυτό το σχέδιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.