kozan.gr: Ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, στην χθεσινή συνεδρίαση, με ψήφους 13-11, από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, η συμφωνία του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας με το Δήμο Σερβίων για την 25ετηεκμίσθωση του κτηρίου του οθωμανικού γυμνασίου (γνωστού ως Τούρκικου Σχολείου) – Ωστόσο δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη – απόλυτη – πλειοψηφία δηλαδή 14 (μελών) από τα 27 (μέλη)

1 Ιουλίου 2021
06:21

Ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, στην χθεσινή (30/6) συνεδρίαση, με ψήφους 13-11, από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, η συμφωνία του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας με το Δήμο Σερβίων για την 25ετή εκμίσθωση του κτηρίου του οθωμανικού γυμνασίου (γνωστού ως Τούρκικου Σχολείου), με σκοπό αυτό να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς του Ιδρύματος, όπως τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, σεμιναρίων, μεταπτυχιακών προγραμμάτων, καλοκαιρινών μαθημάτων και τη στέγαση των συμμετεχόντων σε αυτό με τη λειτουργία του ως Ξενώνα ή επιμορφωτικού κέντρου ή και εκθετηρίου τοπικών προϊόντων. Ωστόσο για να προχωρήσει αυτή η πρόταση απαιτείτο η απόλυτη πλειοψηφία των μελών των Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή 14 (μελών) από τα 27 (μέλη). Ο συνδυασμός της Στάσης Σερβίων,  Ρ. Σπυρίδου, διαμαρτυρήθηκε διότι δεν προσμετρήθηκε και δεν καταγράφηκε η ψήφος του συμβούλου της Κ. Πεχλιβανίδη, ο οποίος θα ψήφιζε αρνητικά. Nα σημειωθεί πως το θέμα ήρθε για δεύτερη φορά προς ψήφιση  στο δημοτικό συμβούλιο. Την πρώτη φορά το αποτέλεσμα ήταν 11 υπέρ και 6 κατά, επί των παρόντων κι οι θέσεις των παρατάξεων, που ήταν ίδιες κι αυτή τη φορά παρουσιάζονται εδώ.

 

2 σχόλια

  • Να το κάνει τι το “πανεπιστήμιο”;

    Άντε κύριοι “καθηγητές”, σε λίγο φτιάξτε και μια σχολή οικοδόμων στο Ζουπάνι, έτσι κι αλλιώς με τούβλα και πέτρες καταπιάνεστε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.