kozan.gr: Eκ νέου υποψήφια, στις επόμενες εθνικές εκλογές, η βουλευτής Κ. Βέττα – Για τις ενδεχόμενες υποψηφιότητες Αδαμίδη – Καρυπίδη είπε: “Θα το δούμε…. είμαστε ένα κόμμα που παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις. Δεν είμαστε κόμμα που έχουμε μόνο προσωπικές φιλοδοξίες” (Βίντεο)

1 Ιουλίου 2021
12:21

 

Eκ νέου υποψήφια, στις επόμενες εθνικές εκλογές, θα είναι η βουλευτής η Κ. Βέττα όπως ανέφερε μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West. Αξιοσημείωτο και το πως απάντησε για τις ενδεχόμενες υποψηφιότητες Αδαμίδη – Καρυπίδη σημειώνοντας: “Θα το δούμε…. είμαστε ένα κόμμα που παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις. Δεν είμαστε κόμμα που έχουμε μόνο προσωπικές φιλοδοξίες”.

 

15 σχόλια

  • Ετσι κι αλλιως και στις επομενες εκλογες παλι 1 εδρα θα βγαλει ο τσιριζα οποτε θα γινει χαμος μεταξυ τους!!!

  • Ανοίξτε τον δρόμο για νέες υποψηφιότητες.
    Και οι τρεις κυρίες του συριζα στη Δ. Μακεδονία απούσες από τα κεντρικά ΜΜΕ (με λίγες εξαιρέσεις από την Πέρκα) + αποτυχία προώθησης των τοπικών ζητημάτων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

    • ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ…ΠΕΤΣΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

      • Ε,ας δώσει μία συνέντευξη στην Αυγή,στην Εφ.Συντακτών,Κόντρα,Ντοκουμέντο.Είναι βέβαιο,ότι θα γίνει γνωστή πανελληνίως!

  • Βεττα-περκα-τελιγιοριδου χα,χα,χα για γελια και οι 3 κυριες,παρτυ θα κανει παλι ο κυριακος,χα,χα.

  • Λογική απάντηση σε μια προβοκατόρικη ερώτηση, όπως δείχνει και ο πιασάρικος τίτλος.
    Σαφώς και πρέπει να είναι, να κριθεί όπως και οι υπόλοιποι Βουλευτές. Εξάλλου, δυναμική και συγκροτημένη παρουσία έχει και ενοχλεί και κάποιους πικραμένους συντρόφους της…

    Το πρόβλημα ωστόσο – όπως φαίνεται απο τα σχόλια – είναι ότι θέλουμε Βουλευτές, όπως της ΝΔ, που μόλις περνάνε το Σαραντάπορο, αλλάζουν κοστούμι…

  • Αγωνίστρια καί αξιοπρεπής κυρία.
    Πάντα, δίπλα στόν κόσμο καί τά
    προβλήματα του.
    Πολυτιμότερη τών λοιπών τεσσάρων
    γιά τήν ευρύτερη περιοχή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.