kozan.gr: Mπαίνει, πλέον, δυνατά, μετά από αρκετό καιρό, στη μάχη του δάσους της Μεσιανής κι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – To περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση του Περιφερειάρχη να σταλθεί αίτημα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος με το οποίο θα ζητείται η ανάκληση της απόφασης της Επιτροπής Δασολογίου της Π.Ε. Κοζάνης η οποία αποχαρακτήρισε το δάσος και το χαρακτήρισε δασική έκταση (Βίντεο)

5 Ιουλίου 2021
23:13

Mπαίνει, πλέον, δυνατά, μετά από αρκετό καιρό, στη μάχη του δάσους της Μεσιανής κι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – To περιφερειακό συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση του Περιφερειάρχη να σταλθεί αίτημα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος με το οποίο θα ζητείται η ανάκληση της απόφασης της Επιτροπής Δασολογίου της Π.Ε. Κοζάνης η οποία αποχαρακτήρισε το δάσος και το χαρακτήρισε δασική έκταση. Η πρόταση του Περιφερειάρχη πέρασε κατά πλειοψηφία διότι ο συνδυασμός της Γ. Ζεμπιλιάδου ζήτησε εκτός από την πρόταση του Περιφερειάρχη να προστεθεί κι η ανάκληση των 82 βεβαιώσεων περιβαλλοντικής απαλλαγής στη συγκεκριμένη θέση του δάσους, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από πλευράς Περιφερειακής Αρχής.

9 σχόλια

  • Κασαπίδης : προστασία του δάσους με κάθε τίμημα.

    Λελέβω σε !! Αυτός ειναι πολιτικός !!

    Οι εμπαθείς και όσοι δεν κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό θα ξεράσουν πάλι το δηλητήριό τους !!

    • Θα μας πάρουν και τα σώβρακα φίλε με την …. «ταχύτητα» του «πολιτικού σου»… αν κατάλαβες βέβαια τίποτε απο αυτά που έγιναν χθες..,

  • Αν πήρε έξι μήνες στον Κασαπίδη να καταλάβει τι έγινε με το δάσος της Μεσιανης ενώ ο τόπος βοούσε απο τις καταγγελιες,τότε δεν κάνει για περιφερειάρχης… Χθες βέβαια φάνηκε ότι υπήρξε συζήτηση για συμφωνια με τον Πετρόχειλο και τον Μιχελάκη και τον Αμανατίδη για ανταλλαγές των οικοπεδων σε αλλο σημειο με συγκαταθεση Κασαπίδη και ας το αρνηθηκε αυτος! Ο προεδρος της Μεσιανής τους ξεμπρόστιασε Είναι μεγάλη ατυχία να έχουμε αυτούς τους τύπους να αποφασίζουν για την τύχη μας

  • Κάτω τα χέρια σας από το δάσος! Θέλω να πηγαίνω με την ντίζελ τζιπάρα μου και να αναπνέω ελεύθερα την τέφρα του ΑΗΣ κάτω από τη δροσερή σκιά των γαϊδουράγκαθων. Έτσι να αλλάζω λίγο περιβάλλον και να δροσίζομαι οικολογικά γιατί στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που μένω το κλιματιστικό δουλεύει στο φουλ μέρα-νύχτα!

  • Ελα ντε εαν ο κωλοτουμπας ο Κασαπιδης θεωρει τον εαυτο του πολιτικό, καλα παμε….ωφελιμος δεν ειναι με τιποτα!!!! Παντως το έργο και μεγαλύτερο θα γίνει και η Μεσσιανή θα χάσει την ευκαιρία της. Ζήτω ο Γιωργος ο Αμανατίδης που χθες κρύφτηκε σαν την οχιά!!!

    • Ποιος δεν κρυφτηκε ο Αμανατιδης θα κρυφτη στοις εκλογες μην στεναχωριεσαι για τα αλλα του Αμανατιδη σου κοιτα καλα που ανηκουν τα μεριδια στην Μεσιανη και μετα ξαναμιλαμε…

  • εδω οι αλλοι σκαβουνε και βαζουν φωτοβολταικα και αυτοι τωρα τι θα κανουν θα τους βαλουν να τα ξηλωσουν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.