kozan.gr: Αυτό το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καταπληκτική πισίνα του ξενοδοχείου Agnanti Mountain Resort στο Βελβεντό – Αυτό το καλοκαίρι, ο χώρος της πισίνας θα γίνει ο αγαπημένος σας. Απόλαυση, παιχνίδια και χαλάρωση, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον (Βίντεο)

16 Ιουλίου 2021
13:27

 

Αυτό το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καταπληκτική πισίνα του ξενοδοχείου Agnanti Mountain Resort στο Βελβεντό. Αυτό το καλοκαίρι, ο χώρος της πισίνας θα γίνει ο αγαπημένος σας. Απόλαυση, παιχνίδια και χαλάρωση, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον.

Στους πρόποδες του βουνού, στα εκπληκτικά Πιέρια ιδανική είναι η επιλογή που μας δίνει το ξενοδοχείο Agnanti Mountain Resort, στο δημοφιλές χωριό Βελβεντό. Έχει υπέροχη θέα, εκλεπτυσμένη αισθητική, άνετες παροχές, φιλόξενη ατμόσφαιρα και ποικιλία δραστηριοτήτων στον περιβάλλοντα χώρο.

Πρόκειται εξάλλου, για ένα ξενοδοχείο, που σου δίνει την ιδανική επιλογή για διακοπές κάθε εποχή του χρόνου. Το ξενοχοδοχείο Agnanti Mountain Resort, λειτουργεί για πάνω από 20 χρόνια, αποκτώντας τη φήμη ενός πραγματικού παραδεισένιου προορισμού στην περιοχή της Κοζαάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Είναι παραδοσιακά χτισμένο, στους πρόποδες του βουνού που προσφέρει πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα! Και οι παροχές του, δεν περιορίζονται μόνο σε ένα από τα 30 άνετα δωμάτιά του! Αλλά η προσεγμένη διακόσμηση, η εκλεκτή κουζίνα, η δροσερή πισίνα για ατέλειωτες βουτιές τους καλοκαιρινούς μήνες. Πλησίον του ξενοδοχείου υπάρχουν οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, το γυμναστήριο, τα γήπεδα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ, μπορούν να σε κρατήσουν απασχολημένο για ώρες!

Είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρεται για ξεκούραση, εκπαίδευση, σωματική άσκηση, υγιεινή ζωή και ποιοτική ψυχαγωγία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς!
Ιδανικός χώρος για ατμοσφαιρικές εκδηλώσεις, μοναδικός φυσικός φωτισμός και περιβάλλον κατάλληλο για οργανωμένες και όχι ασκήσεις γιόγκα, πιλάτες και φυσικά υπηρεσίες μασάζ.

Η πισίνα του ξενοδοχείου Agnanti Mountain Resort αποτελεί μια όαση δροσιάς στην πόλη του Βελβεντού. Τους χειμερινούς μήνες αποτελεί την ιδανική θέα από το καφέ – εστιατόριο μεταφέροντάς σας σε άλλους τόπους, ενώ τους καλοκαιρινούς ανοίγει για το κοινό. Αν θέλετε να ξεφύγετε από την πολύβουη πόλη, ελάτε στο Agnanti Mountain Resort για την ηλιοθεραπεία ή τις βουτιές σας και συνδυάστε την επίσκεψή σας με ένα Cocktail από το Pool Bar ή μια δροσερή σαλάτα από το μενού μας.

Η πισίνα, 110 τετρ. μέτρων, είναι στην διάθεσή σας καθημερινά, για να απολαύσετε τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο! Για το καλοκαίρι, ο χώρος της πισίνας θα γίνει ο αγαπημένος σας. Απόλαυση, παιχνίδια και χαλάρωση, μέσα στο καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον.

Agnanti Mountain Resort
ΘΕΣΗ ΜΕΤΟΧΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 504 00
2464049002
6979116298

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.