Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τίτλο «Στέγαση των φοιτητών των Α.Ε.Ι. Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ΕΚΠΑ & Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας»

27 Ιουλίου 2021
14:23

Πρόσκληση εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την υποβολή προτάσεων που αφορούν τη στέγαση φοιτητών/ριών των πανεπιστημίων Δυτικής Μακεδονίας, Ε.Κ.Π.Α. και ΠΑ.Δ.Α.. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Καλούνται οι ωφελούμενοι φορείς να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, ώστε να τύχουν της ανάλογης χρηματοδότησης στο πλαίσιο του έργου.

Το εν λόγω έργο, στο οποίο εντάσσεται και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ως δυνητικά ωφελούμενος φορέας, αφορά (όπως πρόκειται να εξειδικευτεί) στην πρόσκληση για εκμίσθωση κλινών στις πόλεις της Καστοριάς και της Πτολεμαΐδας, προκειμένου να στεγαστούν φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το έργο συγκαταλέγεται στο άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

3 σχόλια

  • Αν δεν κάνω λάθος, το “πανεπιστήμιο δυτικής αττικής” είναι το παλιό ΤΕΙ Αθήνας και μάλιστα οι απόφοιτοί του δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα των διπλωματούχων “μηχανικών”.

    Πώς αντέχουν συνεργασίες με ΤΕΙτζήδες;

  • Αγαπητή Ουρανία,

    Μένω σε ένα χωριό με καταπληκτικό περιβάλλον και μοναδική παράδοση στη οικοδομική, καθότι το Ζουπάνι ήταν και είναι ξακουστό για τους πετράδες μαστόρους του. Γιατί να μην γίνει εδώ μια οικοδομική σχολή πολιτικών μηχανικών, έτσι κι αλλιώς με τούβλα και πέτρες ασχολούνται στα πανεπιστήμια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.