Έκκληση Δήμου Σερβίων για ορθολογική χρήση του νερού

3 Αυγούστου 2021
21:10

 

Λόγω των δεδομένων ελλείψεων πόσιμου νερού κατά τους θερινούς και λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ο Δήμος Σερβίων απευθύνει έκκληση προς τους καταναλωτές να περιορίσουν άμεσα τη σπατάλη και την αλόγιστη χρήση πόσιμου νερού.

Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος και δεδομένου ότι θέλουμε να ανταποκριθούμε στην ομαλή υδροδότηση όλων των οικισμών μας, θα πρέπει όλοι να μειώσουμε στο ελάχιστο δυνατό την κατανάλωση νερού και να το χρησιμοποιούμε για οικιακή χρήση αποκλειστικά και μόνο.

Σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης του Δήμου η άσκοπη σπατάλη του επιφέρει κυρώσεις, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τον παραπάνω κανονισμό.

Για να δείτε τον κανονισμό ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Click to access kanonismos_udr.pdf

9 σχόλια

  • Τα μισά χωριά έχουν πρόβλημα με το νερό σε δήμο που είναι ορεινός και γεμάτος νερά το τριγωνικό υποφέρει μήνες
    Βγάλατε ΛΑΘΟΣ λογαριασμούς φουσκωμενους
    Και μας λέτε για τον κανονισμό νερου
    Άντε να μην γράψω που να πατε εσείς η μεγαλομανία σας η ασχετοσυνη σας η παρέα σας

    • Επειδή είναι ορεινός δε σημαίνει ότι υπάρχει παντού νερό.
      Το Τριγωνικό έχει διαχρονικά προβλήματα με την επάρκεια του νερού.
      Μην λέμε και ότι να’ ναι

      • TO TΡΙΓΩΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΣΤΑΣΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
        ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

        • Η περιοχή Τριγωνικού και Πολύρραχου έχουν την ίδια γεώτρηση για τροφοδοσία. Επειδή όμως αυτό το νερό δεν επαρκεί το καλοκαίρι γίνεται αυτό που γίνεται. Δεν κλείνουν την βανα απλά για να μην έχει νερό το Τριγωνικό. Η γεώτρηση Πολύρραχου έχει νιτρικά. Υπάρχει πρόβλημα λέμε

          • Η γεώτρηση και το νερό είναι του τριγωνικου, το πολυραχο το έδωσε από την επιρχιλιση τι δεν καταλαβενετε

  • Τα τελευταία 9 χρόνια που την διαχείριση του νερού την είχαν οι πρόεδροι των δύο χωριών ποτέ δεν παρουσιάστηκε το φαινόμενο της λειψυδρίας στα δύο χωριά.
    Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εδώ και ένα χρόνο όταν ο δήμαρχος αφαίρεσε το κλειδί από τον πρόεδρο του Τριγωνικού.
    Κι ένα ερώτημα;
    Είναι σωστό να έχει νερό το Πολύραχο που τροφοδοτείται σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου από την υπερχείλιση του Τριγωνικού και να μην έχει το

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.