kozan.gr: Με αποφάσεις του Προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης Βασίλης Παπαποστόλου δε τιμωρήθηκε κανείς/καμία από τους τέσσερεις υπαλλήλους του εν λόγω φορέα που είχαν κληθεί σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο για πειθαρχικά παραπτώματα και συγκεκριμένα για άσκηση κριτικής προς την προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης

4 Αυγούστου 2021
12:19

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, με αποφάσεις του Προέδρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης Βασίλη Παπαποστόλου δε τιμωρήθηκε κανείς/καμία από τους τέσσερεις υπαλλήλους του εν λόγω φορέα που είχαν κληθεί σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο για πειθαρχικά παραπτώματα, κατά της προϊσταμένης του φορέα, όπως αυτά τα οποία τους είχαν αποδοθεί: 1) «Ανάρμοστης για υπάλληλο συμπεριφοράς –  ∆ηλώσεις σε ΜΜΕ στον εργασιακό χώρο της Κ∆ΒΚ και 2) «Κακόβουλης άσκησης κριτικής των πράξεων της προϊσταμένης αρχής που έγινε δημοσίως με χαρακτηριστικά απρεπείς εκφράσεις (δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε. στο χώρο εργασίας την 02.03.2021).

Ακολουθούν οι αποφάσεις και το σκεπτικό των αποφάσεων του Προέδρου και για τους 4 υπαλλήλους:

Και για την 4η υπάλληλο, Αργυρή Αναστασοπούλου, επίσης δεν επιβλήθηκε ποινή κι η απόφαση αναφέρει: ∆εν προκύπτουν σαφείς ενδείξεις που να στοιχειοθετούν αναξιοπρεπή ή ανάρµοστη συµπεριφορά των υπαλλήλων πλην όμως οι  δηλώσεις σε τοπικά Μ.Μ.Ε. χαρακτηρίζονται ως άστοχες και άκαιρες. Στους εμπλεκόμενους υπαλλήλους έγιναν συστάσεις για µη επανάληψη τέτοιων δηλώσεων, χωρίς προηγουµένως να κινηθούν και να τις µεταφέρουνιεραρχικά, όπως προβλέπεται από το «τους κανόνες εργασίας» που όλοι οι εργαζόµενοι οφείλουν να σέβονται, αλλά και από την κοινή λογική”.

Ακολουθούν παλαιότερες αναρτήσεις σχετικές με την υπόθεση

kozan.gr: Υπάλληλος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης καταγγέλλει εργασιακό bullying από την προϊσταμένη της (Βίντεο)

kozan.gr: Κι άλλος εργαζόμενος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης καταγγέλλει εργασιακή τρομοκρατία/εκφοβισμό από την προϊσταμένη του εν λόγω Νομικού Προσώπου του Δήμου Κοζάνης (Βίντεο)

kozan.gr: Επιστολή του εκπροσώπου των Εργαζομένων ΚΔΒΚ προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης: «Αίτημα διερεύνησης – εξέτασης θεμάτων ασφάλειας, διοίκησης και συμπεριφοράς / εργασιακού εκφοβισμού στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης»

kozan.gr: Η Δ/ντρια της ΚΔΒΚ απαντά στις καταγγελίες, σε βάρος της, για εργασιακό bullying

26 σχόλια

  • Μια χαρά ενήργησε ο πρόεδρος. Και το βασικότερο. Δε φοβήθηκε ούτε να τους καλέσει σε απολογία ούτε μετά να μην τους επιβάλλει ποινές προφανώς για να εκτονώσει εντελώς την κατάσταση.

  • ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ. ΤΟΝ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.

  • Τι έπρεπε να κάνει ; Να κοιτάει ; Μια χαρά ενήργησε. Και στις απολογίες και στο μη καταλογισμό ποινών. Το να διοικείς είναι και “τέχνη”. Μπράβο του.

  • Αφήστε τον να κάνει τη δουλεια του. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει στο καλό. Πολυτέλεια ειναι ο ανθρωπος για τη Βιβλιοθήκη.

  • Πολύ καλός ο Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης!!Να τους χαίρεται τους άξιους υπαλλήλους του. Βρε Πρόεδρε τι ωραίες αποφάσεις παίρνεις;;;

      • Δεν χρειάζεται να τους επιλέξει. Είναι τυπικά προϊστάμενός τους. Αν δεν αναγνωρίζεις ότι μια δημόσια υπηρεσία έχει διοίκηση και κανόνες, τότε μάλλον σου ταιριάζει η ζούγκλα. Μόνο εκεί κάνει το κάθε ΖΩΟ ότι γουστάρει, χωρίς συνέπειες..

    • Τι λες, ακους τι λες;

      Ο καθενας που εχει εξουσια κανει μια οποιαδηποτε αναφορα επειδη καθεται σε καρεκλαλες και οι ερηαζομενοι δεν εχουν δικαιώματα.

      Τον Κωδικα Καταστασης Δημοσιων Υπαλληλων που κατοχυρωνει το δικαιωμα στην κριτικη τι ξερεις ή κανεις λαντζα για αλλους;

  • Έπραξε ορθά ο πρόεδρος. Η επίθεση και το χτύπημα φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Μόνο με ηρεμία μπορεί να γίνει κάτι. Στηρίξτε τον κύριοι.

  • ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΕΠΙ 8 ΜΗΝΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΧΤΑΜΗΝΩΝ. ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΠΛΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

  • Δήμαρχε είσαι πολύ τυχερός που ο Παπαποστόλου βγάζει το φίδι από την τρύπα. Έπιασεςτζακ ποτ. Σκέψου να είχες καμένα κοριτσάκι ή κανένα συνταξιούχο στη θέση του. Με πιστόλια θα κυκλοφορούσαν εντός κι εκτός Βιβλιοθήκης. Κι αντί να του δίνουν συγχαρητήρια κάποιοι τον κατηγορούν. Οι γνωστοί εδώ και χρόνια. Χάρη σας κάνει ρε ο άνθρωπος.

  • Ατιμωρησία και λαΙκισμός για μια ακόμη φορά από τις δημοτικές επιχειρήσεις. Δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο…

  • Μια ενήργησε ο πρόεδρος. Και οι υπάλληλοι άνθρωποι είναι με τα όποια λάθη τους και την τεμπελιά τους ίσως. Ο άνθρωπος δουλεύει τόσα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Ξέρει να ψυχολογει συνεργάτες. Τα υπόλοιπα είνσι για κατανάλωση. Οι διευθυντές είναι εκτός πραγματικότητας.

  • Η Βιβλιοθήκη είναι θησαυρός για την πόλη που πρέπει να φέρνει ΚΑΙ έσοδα. Και πρέπει να διοικείται από ανθρώπους της αγοράς, όχι από συνταξιούχους του δημοσίου που πίνουν εκεί τον ελληνικό καφέ τους. Ο κύριος Παπαποστόλου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που δουλεύει όλη τη μέρα. Εγώ και η οικογένεια μου το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Δήμαρχε δώστου τα εφόδια να κάνει τη διαφορά.

  • Κατά τα άλλα μιλάμε για “αξιοκρατία”, “ατιμωρησία” και “αξιολόγηση” των Δημοσίων Υπαλλήλων στο δημόσιό μας λόγο. Όπως έκανε ο συγκεκριμένος όλα αυτά τα χρόνια. Και μόλις φτάνει ο καιρός να τηρήσει αυτά που έλεγε από μια έστω και υποτυπώδη θέση ευθύνης, τότε κάνει την… πάπια. Απλά μικρός και λίγος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.