Ανακοίνωση Συνδέσμου φιλάθλων Τα Λιοντάρια: “Απαιτούμε από το Δήμο Κοζάνης την άμεση λύση για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κοζάνη”

6 Αυγούστου 2021
09:15

Άλλη μια μέρα στο ίδιο έργο θεατές.  Ένα έργο κωμωδία αποτελούμενο από παράγοντες  – δημόσιους υπαλλήλους. Όλο αυτό τον καιρό   έχουμε στηρίξει  και δείξει περισσότερο ανοχή, περισσότερη από ότι χρειάζεται όμως σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε. Μηδέν αξιοπρέπεια, μηδέν σεβασμός στην πρώτη ομάδα της πόλης μας την Κοζάνη, από ανθρώπους οι οποίοι υποτίθεται θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου του Νομού. Παράγοντες που ο μόνος σκοπός τους είναι πως θα κάνουν την πάρτυ τους. Παράγοντες που άνοιξαν στο Λιάπειο το δικό τους μαγαζί υπό την ανοχή του Δήμου Κοζάνης και του ΟΑΠΝ αλλά όχι την δική μας. Τα μαγαζάκια και η ξεφτίλα συνεχίζεται και ο ΟΑΠΝ σφυρίζει αδιάφορα. Η υπομονή μας τελειώνει.

Ανοχή τέλος.

Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον ΟΑΠΝ και τον Δήμο να αδιαφορεί προκλητικά σε αυτό το έκτρωμα.

Είστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι κύριοι.

Δεν μπορεί κάποιοι να οικοιοποιούνται ένα δημοτικό στάδιο για να βγάζουν το μεροκάματο για να επιβιώσουν.

Όλοι γνωρίζουν και κανένας δεν μιλάει. Φτάνει πια έλεος. Ακούστε καλά κύριοι εκεί στον ΟΑΠΝ και στα Κοίλα.

Δεν μπορείτε να παίζετε με την ιστορία της Κοζάνης μας.

Η ιστορία μας δεν το επιτρέπει αυτό να γινόμαστε έρμαιο σε κάθε ΠΑΟΚ Κοίλων και σε κάθε έναν που έχει τις τύχες του Δήμου στα χέρια του. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια τις τύχες της ομάδας μας ανέλαβαν άνθρωποι σοβαροί με κύρος και προσωπικότητα και οικονομική επιφάνεια που επενδύουν στην οικογένεια που λέγεται Κοζάνη. Φαίνεται όμως ότι σε κάποιους πειράζει πολύ αυτό.

Πειράζει δεν πειράζει με τους δικούς μας ρυθμούς θα πάτε. Αφού δεν εκτιμάτε θα μάθετε να σέβεστε κύριοι και στον ΟΑΠΝ αλλά και στα Κοίλα. Τέλος απαιτούμε από τον Δήμο Κοζάνης την άμεση λύση για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κοζάνη.

Δεν μπορεί  χωρίς να μειώνουμε προς Θεού τις ομάδες της πόλης μας να έχουν όλες γήπεδα και η ομάδα μας να μην έχει γήπεδο για προπόνηση.

ΥΓ. Πιτ εμείς κάτι τέτοιους δεν τους βλέπουμε καν. Συνέχισε το έργο σου χωρίς φόβο και σύντομα θα έρθει για όλους η δικαίωση, αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους.

ΥΓ. Κύριοι στον Δήμο και στον οργανισμό ξυπνήστε πριν είναι αργά.

ΥΓ. Το θηρίο ξύπνησε και θα τα δείτε όλα παράγοντες του ευρού.

 Κοζάνη στα εύκολα Κοζανάρα στα δύσκολα.

ΣΦ “Τα Λιοντάρια”  – Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com/

33 σχόλια

  • Δώστε όλα τα γήπεδα στην Κοζάνη μην ερθουν κ μας κάνουν ντα ντα.Αιντε ρε απο δω μιξαρέοι.Μια ζωή ευνούμενη αυτή η ομάδα και μιλάτε

    • Η ντροπή όλη βρίσκεται στον Δήμο και στην διαχειριση των αθλητικών χώρων. δεν μπορεί ο Μάρας να κάνει τα αυτονόητα…η πόλη δεν απαιτεί και οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι στο έλεος του καθενός….η πόλη ριμάζει!!!

      • Ποια είναι τα αυτονόητα για πες μας Κοζανίτη;
        Στην Κοζάνη δόθηκαν από πέρσι 2 προπονήσεις στα Κοίλα,πρώτη φορά εβερ!
        Στην Κοζάνη παραχωρήθηκε το αθλητικό κέντρο λόγω covid για το 2ο μισό της περσινής χρονιάς κατ αποκλειστικότητα!
        Τι θέλουν να τους κάνει και μασαζ όλος ο ΟΑΠΝ για αποθεραπεία;ΝΤΡΟΠΗ!
        Αχρείαστη,βιαστική και γεμάτη αχαριστία και κομπλεξικό η ανακοίνωση
        ΒΑΣΊΛΗ λάθος

  • Βασιλη μας ο ΠΑΟΚ Κοίλων σε πείραξε τώρα Άρχισες τις ευλογίες σ εκείνους που τους διαολόστελνες.Ξερεις εσυ

  • Προς τους κύριους επενδυτες που έχουν αναλάβει την Κοζάνη και κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια.Κάτι τέτοιες ανακοινώσεις προσβάλουν όλους μας.Δε γνωρίζω ποιοι και από πού γράφονται, εσείς μάλλον τους γνωρίζετε όμως και θα ήταν καλό να τους σταματήσετε γιατί μειώνουν το έργο σας και θα αντιστρέψουν τον κόσμο κατά εσάς.

  • Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΠΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΥΖΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΛΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

  • Και η ομάδα της Κοζάνης όμως δεν νομίζω να σέβεται τις υπόλοιπες. Ρώτησαν αν μπορούν να κάνουν προπόνηση στον άργιλο και τους αρνήθηκαν. Όμως με το έτσι θέλω πήγαν και έκαναν προπόνηση στα κοιλα την ίδια ώρα που είχε προπόνηση η ομάδα του παοκ. Χωρίς να τους ρωτήσουν.

  • Ποιους απειλείται ; Και ποιοι νομίζετε ότι είστε εσείς και στο όνομα της Κοζάνης;Δε είστε καλά μου φαίνεται

  • Νομίζω ότι ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΝ είναι οπαδός και τρέχει για την Κοζάνη Προφανώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης δεν ξερει τι γραφει Για τραβήξτε του λίγο το αυτακι που απειλεί τον κόσμο

  • Άλλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι ,αλλά και άλλοι ειναι υπάλληλοι του δήμου που κρύβονται πίσω από έναν ανύπαρκτο σύνδεσμο και γράφουν ανακοινώσεις κατά του εργοδότη τους Να τα λέμε κι αυτά.Χαζοι δεν είμαστε

  • Ξέρετε ότι δεν σας υπολογίζει κάνεις,ξέρετε ότι ειδικά εσάς δεν σας φοβάται ούτε μια ομάδα 15χρονων, ξέρετε ότι είστε το τελευταίο πράγμα που πρέπει να καθαρίσει αυτή η διοίκηση, ξέρετε ότι μια ζωή κάνατε κακό στην ομάδα.
    Διαλύστε επιτέλους αυτή την ομάδα σας,γιατί μόνο κακό κάνετε.
    Μπράβο στη διοίκηση της Κοζάνης που τους πήρε χαμπάρι από νωρίς.

    • Τα Λιονταρια αγρίεψαν, προσοχή δαγκώνουν! Κοζάναρα γερά! Κανενας δεν εχει προθεση αντιπαλότητας, όποιος μας ενοχελι θα μας βρίσκει απέναντι!

      • Ναι ναι κάτι ακούω, νιαου νιαου, δεν υπάρχουν Λιοντάρια, τα ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ θα είναι όλος ο απλός κόσμος της Κοζάνης που διψάει να δει την ομάδα του ψηλά όχι τα λιοντάρογατάκια αυτά.

  • Άρες μάρες κουκουνάρες. Κατάπτιστη η ανακοίνωση-απειλή προς τη δημοτική αρχή. Κοιτάξτε να κάνετε σοβαρή ομάδα, να συμπεριφέρεστε με κόσμιο τρόπο και ίσως δει και το ποδόσφαιρο στην περιοχή ανάσταση.
    Μέχρι τότε καληνύχτα “λιοντάρια”, αυτή η πόλη δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, καληνύχτα

  • 1Βασιλακη η αγαπη σου για την ομαδα αγνη. Το οτι ομωσ καποιοι το εκμεταλευονται το καταλαβαινεισ?
    2 Η ομαδα που την αφορα γιατι δεν εβγαλε αυτη την ανακοινωση?

  • Σαν πολυ φορα πηρατε λιονταρια οταν πληρωσετε το πραγματικο τιμημα ενος γηπεδου τοτε θα μπορειτε να πατε οπου θελετε χωρις να εμπλεκεται ο δημος.Οποτε αφηστε τα δεν σας βλεπουμε και τις ψευτομαγκιες σας η βαλτε το χερι στην τσεπη και καντε εγκαταστασεις που αυτο ειναι το σωστο σαν το μεγεθος της κοζανης η πληρωστε οπως πρεπει…

  • Εσυ δηλαδη Βασιλακη τι πραγοντας εισαι οταν οι αλλοι που λες ειναι του ευρο και μιλας για τους αλλους μας γινατε ολοι παραγοντες με ξενα κολυβα ουτε τι σχημα εχει η μπαλα δεν ξερετε μιλατε κιολας.

  • Εκει στην ομαδα βλεπετε οσο γραφουν κατι τετιοι τοσο θα εκτηθεστε.Αν θελετε να κανετε κατι σοβαρο καντε εγκαστασεις η πληρωστε εγκαταστασεις χωρις να εμπλακει ο δημος η καθε δημος σοβαρευτειτε γιατι με τετοια εκτρωματα που γραοφυν δεν πανε πουθενα..

  • Οπου και αν βρέθηκε η ομαδα μετα αφησε καμμένη γη…βλέπε Σκαφιδι. Το Λιαπειο το κρατησε ζωντανο συγκςκριμενη ομάδα. Υπαρχουν αλλου γηπεδα (Άργιλος, Πρωτοχωρι, Βατερο…) Μην τα θέλουμε ολα στο πιάτο.

  • Μια ερώτηση. Η Χαραυγή έχει γήπεδο κ είναι άδειο. Γιατί δεν πάτε εκεί?? Μήπως παίζει κάτι άλλο??? Με πρόσχημα την Κοζάνη!

  • MUα ερώτηση στους αυτοχρισθεντες Εισαγγελείς της ομάδος της ΚοζανηΠοια ομάδα κατέστρεψε το ποδόσφαιρο της Πόλης της Κοζάνης
    Μήπως μπορείτε να απαντήσετε;

  • Ο σεβασμός κερδίζετε και δεν απαιτείτε κυριοι..με ψέμματα,ανακρίβειες και απειλές μόνο κακό κάνετε…
    να σέβεστε την κάθε ομάδα σε οποία κατηγορία και να ανήκει..
    Με Το έτσι θέλω δεν μπορειτε να βγάλετε μια ομάδα από το γήπεδο της την ώρα που κάνει προπόνηση..υπάρχουν και άλλες Οργανωμένες και σοβαρές ομάδες και μάλλον αυτό σας πειραζει κυριοι…φτάνει η καραμέλα με την ιστορικότερη ομάδα,τσιφλικάδες του νομου..δεν σας ανήκουν όλα..υπάρχουν τόσα γήπεδα ορφανά από ομάδες,σας έχουν δώσει λύσεις..εσείς που φέρνετε την ανάπτυξη γιατί δεν πάτε να κάνετε κάτι ωραιο σε άλλες γηπεδικές εγκαταστάσεις για να ανεβει το επίπεδο της πολης σε θέμα γηπεδικών εγκαταστάσεων;;
    Υγ. Οι φίλαθλοι βγάζουν ανακοίνωση όταν είναι παρόντες σε γεγονότα και όχι ακροατές σε καφενειακες συζητήσεις…

  • Το καθεστώς ασυλίας και απολαβών με την παραχώρηση δημοτικών γηπεδων για την ομάδα της Κοζάνης,αν δεν τελείωσε πρέπει να τελειώσει αμεσα
    Χρήματα έχουν ας πληρώνουν ενοίκια η ας κατασκευάσουν δικό τους γηπεδο

  • Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής
    1 Που υφίσταται ο “ΣΦ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ” πέρα από ιντερνετικές ανακοινώσεις
    έχει έδρα; μαζεύεται κάπου συγκεκριμένα στο γήπεδο;
    2 ποια είναι η τόσο μεγάλη ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας της πόλης;
    και τι την κάνει τόσο μεγάλη εφόσον υπάρχει ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία;
    3 εφόσον είναι τόσο ρομαντικά τα λιοντάρια και ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο γιατί δεν αντέδρασε κανείς τους στην αλλαγή λογότυπου της ομάδας τους;
    4 όταν λέτε Π.Α.Ο.Κ. γιατί δεν βάζετε τελείες ανάμεσα στα αρχικά;
    δεν ξέρετε τι σημαίνει;
    5 γιατί δεν ψάχνετε γήπεδο στην πόλη σας και πηγαίνετε στα Κοίλα;
    6″Δεν μπορεί χωρίς να μειώνουμε προς Θεού τις ομάδες της πόλης μας .” ρεσιτάλ υποκρισίας; όποιος πάει σε μια απλή αναμέτρηση στην κερκίδα σας ακούει τις ‘φιλόξενες” απόψεις σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.