kozan.gr: Αυτές είναι οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια θρησκευτικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μονή “ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ”, στην Καστανιά Ημαθίας

12 Αυγούστου 2021
13:17
Κανένα σχόλιο

Καθορισμός του τμήματος της Δημοτικής Οδού, από διασταύρωση «Γκέκα» – Ιερά Μονή  Παναγίας Σουμελά – χωριό Καστανιά – διασταύρωση «Γρα-Γρου», ως μοναδική οδό  κατεύθυνσης (μονόδρομος) απαγορευμένης της ανόδου από το χωριό Καστανιά προς την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά.

Απαγόρευση εισόδου και κίνησης των οχημάτων, στην Πλατεία-Περίβολο της  Ιερά Μονής καθώς και στο τμήμα που περιλαμβάνεται μεταξύ της διασταύρωσης της  Δημοτικής οδού προς Καστανιά (έμπροσθεν ξενώνων) και της Ιερά Μονής, πλην οχημάτων  ανεφοδιασμού, προσκεκλημένων και υπηρεσιακών.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Δημοτικής οδού που συνδέει την ΕΠ.Ο.4 Βέροιας-Κοζάνης (από  διασταύρωση “Γκέκα“), με το χωριό Καστανιά (διασταύρωση «Γρα-Γρου»), καθώς και στο τμήμα της οδού από διασταύρωση έμπροσθεν ξενώνων έως την Πλατεία που βρίσκεται εντός  του κυρίως χώρου της Ιεράς Μονής.

Οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από 12:00 ́ ώρα της 13-08-2021 έως  21:00 ́ ώρα της 15-08-2021.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.