kozan.gr:Δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, χθες 11/8, του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ακρινής (λόγω έλλειψης απαρτίας), με θέμα την ενημέρωση από τρία μέλη του συμβουλίου που βρέθηκαν στη συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας Κ. Σκρέκα στις 5/8. Από τις τοποθετήσεις, που καταγράφονται στο πρακτικό της μη πραγματοποιηθείσας συνεδρίασης,  φαίνεται πως το Συμβούλιο έχει χωρισθεί σε δύο στρατόπεδα ενώ αναζητείται η χρυσή τομή. Διαβάστε τι τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου και του Προέδρου Ακρινής Θεοχάρη Καζαντζίδη.

12 Αυγούστου 2021
14:44

 

Δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, χθες 11/8, του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ακρινής (λόγω έλλειψης απαρτίας), με θέμα την ενημέρωση από τρία μέλη του συμβουλίου που βρέθηκαν στη συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας Κ. Σκρέκα στις 5/8. Από τις τοποθετήσεις, που καταγράφονται στο πρακτικό της μη πραγματοποιηθείσας συνεδρίασης,  φαίνεται πως το Συμβούλιο έχει χωρισθεί σε δύο στρατόπεδα ενώ αναζητείται η χρυσή τομή. Διαβάστε τι τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου και του Προέδρου Ακρινής Θεοχάρη Καζαντζίδη.

 

Ακολουθούν τα πρακτικά που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Η διάσπαση ποτέ δεν έφερε αποτελέσματα
    Είναι βούτυρο στο ψωμί αυτών που δεν θέλουν να αναλάβουν την ολοκλήρωση και υλοποιηση της μετεγκαταστασης

  • Μπράβο στους συμβούλους που δεν αρνήθηκαν μια θεσμική ενημερωτική συνάντηση με τον υπουργό. Δυστυχώς η προσπάθεια του προέδρου να δικαιολογηθεί για την άστοχη απόφαση να μην εκπροσωπήσει το χωριό σε μια τόσο σημαντική συνάντηση είναι φανερή. Πρόεδρε διεκδικείς το ανέφικτο και αν στο μέλλον το χωριό δεν λάβει απολύτως τίποτα θα είναι μια προσωπική σου αποτυχία, αλλά και ευθύνη απέναντι στους κατοίκους του χωριού.

    • Έ αφού τους υποσχέθηκε ο υπουργός ότι θα τους κάνει σχέδιο τι άλλο θέλουν! Τεράστια επιτυχία! Έλυσαν το προβλημα τους! Κρίμα πρόεδρε πως έχασες τέτοια ευκαιρία να δοξαστείς και εσύ με το τίποτε

      • Ενώ ο πρόεδρος που υπόσχεται ότι θα καταφέρει τη μετεγκατάσταση θα δοξαστεί σίγουρα, ονειρεύεστε φαίνεται, δεν έγινε η μετεγκατάσταση όταν υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις και θα γίνει τώρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.