Μεταγραφή του Χρήστου Μητσόπουλου από την Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας στον ΠΑΣ Γιάννινα Κ19

12 Αυγούστου 2021
14:42
Κανένα σχόλιο

 

Η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μετακίνηση του Χρήστου Μητσόπουλου στην Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο νεαρός επιθετικός χαφ, γεννημένος στις 14 Ιουλίου του 2004, πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας μας, ενώ αγωνίστηκε και στο ανδρικό τμήμα τόσο στην Β’, όσο και στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης. Την περασμένη σεζόν μετακινήθηκε στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός έχοντας ευχέρεια, τόσο στη δημιουργία φάσεων, όσο και στο σκοράρισμα.
Η μεταγραφή αυτή αποτελεί την τέταρτη μέσα σε δυόμιση χρόνια, μετά τους Θανάση Καλόγηρο, Παναγιώτη Βλάχο (Αστέρα Τρίπολης) και Δημήτρη Μπαταούλα (ΠΑΟΚ), από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας για ομάδες της Σούπερ Λιγκ!
Όλοι από τον Ατρόμητο ευχόμαστε στον Χρήστο πολλές επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.