kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης, με χθεσινή του συνέντευξη μιλά για την πρόοδο των πρωτοβουλιών σε ό,τι αφορά τη συντήρηση για τη “Γέφυρα των Σερβίων” – Τι θα γίνει με τα φανάρια (Βίντεο)

18 Αυγούστου 2021
10:51

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης, με χθεσινή του συνέντευξη στο West Channel, μιλά για την πρόοδο των πρωτοβουλιών σε ό,τι αφορά τη συντήρηση για τη “Γέφυρα των Σερβίων”. Τι θα γίνει με τα φανάρια.

10 σχόλια

  • Το φανάρι ίσως είναι η αιτία του κακού γιατί με το δεκάλεπτο αναγκαστικά μαζεύονται πολλά οχήματα μαζί, πολλές φορές βαρέα οχήματα και ξεκινώντας όλοι μαζί σίγουρα υπάρχει υπέρβαρο ενώ αν υπάρχει ελεύθερη κυκλοφορία σπάνια βρίσκονται 2 ή 3 βαρέα οχήματα μαζί.
    Αυτό δείχνει η πράξη κύριε Κασαπιδη.
    Προστατέψτε την γέφυρα μην την επιβαρύνεται άλλο

    • γράφεις χωρίς να γνωρίζεις τα στοιχειώδη από στατικής άποψης του φορέα της γέφυρας. Αλλά αυτό είναι το τίμημα της δημοκρατίας να έχουν άποψη και οι άσχετοι με κάποιο ειδικό θέμα.

  • για τα 100 χθεσινά κρούσματα θα μας πει τίποτα; Θα πάρει κανένα μέτρο; Ιχνηλάτηση γίνεται; Θα δώσει η περιφέρεια την κατανομή ανα Δήμο;

  • Για να ντύσει το αφήγημα ότι οι άλλοι δεν κάναν τίποτε είπε αρχικά μια κοτσάνα χωρίς στοιχεία ! με μια εκτίμηση με το μάτι με έναν δικό του που τον έφερε απέξω και χωρίς τις υπηρεσίες του είπε ότι η γέφυρα έχει προβλημα στατικότητας ! Μετά πήγε να τη ντύσει την αστειότητα ότι τάχα κινδυνεύει να πέσει η γέφυρα με σοβαρότητα και επέβαλε φανάρια ! ! Πήρε σύμβουλο για να τον συμβουλέψει εκ των υστέρων και για θα προσλάβει και άλλο σύμβουλο που θα κάνει τη μελέτη ! Και όλα αυτά για να κάνει μια συντήρηση …… Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος

  • Πολυ προοδος ναι…το βλεπουμε αχαχαχαχαχαχ
    Για σου ανυπαρκτε των κηπων ετσι πες μας ανεκδοτα να γελαμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.