kozan.gr: Πριν το στρατιωτικό γήπεδο της Κοζάνης

19 Αυγούστου 2021
09:21

 

Η φωτογραφία (προχθεσινή) δείχνει δύο λακκούβες σ’ έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης στο δρόμο προς το ΔΑΚ. Ας μεριμνήσει κάποιος από τους αρμοδίους.

10 σχόλια

  • Με τηλέφωνο στον δήμο Δεν γίνεται τίποτα, με δημοσίευμα Δεν γίνεται τίποτα, έρχονται βροχές,. Και η αδιαφορία του δήμου Κοζάνης είναι επική. Κάθε μέρα βρίσκονται άλυτα προβλήματα που χρονίζουν.
    Τελικά τι πρέπει να κάνει ο κάθε υπερφορολογούμενος πολίτης

    • Τι εννοείς πήρες τηλέφωνο στη γραμμή του δημότη και δεν σου έλυσαν το πρόβλημα;
      Δεν σου έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης; Δεν σε ενημέρωσαν πότε και αν θα γίνει το πρόβλημα; Μπήκες στο on line σύστημα του Δήμου να παρακολουθήσεις την πορεία του αιτήματός σου και να δεις σε ποιόν υπάλληλο έχει χρεωθεί και πότε θα ολοκληρωθεί; Αν δεν έκανες τα παραπάνω, τότε άλλαξε χώρα.

  • Τα Τρολακια του Ιωαννίδη δουλεύουν καλά!!!σας παραδέχομαι!! Ο,τι και να κάνετε ..τον θρόνο του Κοζανιτικου Δήμου δεν τον φτάνετε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.