Μανώλης Μπουντιούκος, Καρδιολόγος (Koζάνη): “Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι τα πάντα είναι ρόδινα με τα εμβόλια”

19 Αυγούστου 2021
10:44

Σε ανάρτηση του στο facebook ο συμπολίτης μας, από την Κοζάνη, καρδιολόγος, Μανώλης Μπουντιούκος, σημειώνει: “Για να αποφύγω τυχόν παρερμηνείες, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι τα πάντα είναι ρόδινα με τα εμβόλια. Για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί ότι έναντι της μετάλλαξης Δέλτα τα εμβόλια έχουν χάσει σημαντική ικανότητα στην προστασία από μόλυνση και ήπια νόσηση, ενώ η ανοσία μειώνεται διαρκώς με την πάροδο των μηνών. Ενδέχεται στο μέλλον -αν και δεν φαίνεται προς το παρόν ιδιαίτερα πιθανό- να δούμε να εκτοξεύονται οι βαριές νοσήσεις και οι θάνατοι εμβολιασμένων, πράγμα που θα σημάνει ότι και η τελευταία γραμμή άμυνας έναντι του ιού έχει καταρρεύσει και ότι πρέπει να πάμε πάλι σε μέτρα τύπου Κίνας για να επιβιώσουμε.

Οι όποιες αναρτήσεις μου στηρίζονται σε δύο βασικές παραδοχές. Η πρώτη παραδοχή είναι ότι υπηρετώ τη σύγχρονη evidence-based ιατρική, δηλαδή την ιατρική που βασίζεται στην επιστημονική τεκμηρίωση, το πείραμα, την παρατήρηση και την ομοφωνία των ειδικών κάθε τομέα, οι οποίοι εξάγουν συμπεράσματα και εκδίδουν οδηγίες που βασίζονται σε επιστημονικές αποδείξεις. Επομένως, όπως η κάθε θεραπεία που θα προτείνω και το κάθε φάρμακο που θα χορηγήσω στον ασθενή δε βασίζεται στην προσωπική μου άποψη αλλά στα δεδομένα που έχω συλλέξει από οργανισμούς όπως ο EMA, ο FDA, ο ΕΟΦ, και από τις κατευθυντήριες οδηγίες επί του θέματος, το ίδιο ισχύει και για τα εμβόλια.
Η δεύτερη παραδοχή είναι ότι ζω σε μια δυτικού τύπου δημοκρατία, όπου η πληροφόρηση που εισπράττω από το επίσημο κράτος, τους οργανισμούς και τις διοικήσεις των νοσοκομείων δε χειραγωγείται από ένα ανώτατο ιερατείο τύπου Νεφελίμ που έχει ως μοναδικό σκοπό να μας επιβάλει το εμβόλιο του σατανά που θα αλλοιώσει το DNA μας και θα μας κάνει υποχείρια του Bill Gates.
Αν χάσω την εμπιστοσύνη μου στις παραδοχές αυτές, το επόμενο βήμα θα είναι να αλλάξω επάγγελμα και να γίνω υπήκοος Αφγανιστάν.

27 σχόλια

  • Πάντως απαγόρευση κυκλοφορίας, πρόστιμο και κυνηγητό από την υγειονομική αστυνομία τύπου θρησκευτικής Αφγανισταν και εξωδοχαρτο για τους πολίτες ή SMS για να βγεις από το σπίτι σου δεν το επέβαλαν οι Ταλιμπάν αλλά οι δυτικού τύπου δημοκρατίες

    • Ο πρωθυπουργός μας είναι υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης. Great Reset ! το βιβλίο αυτό που κοσμεί το γραφείο του το έχετε υπ’ όψη σας ;

      και μιά Λέσχη ;

  • Γιατρέ θα ήθελα να επισημάνω κάτι που ισχυρίζονται όλοι οι ειδικοί αυτών των κλάδων της υγείας !!! Είναι λάθος να εμβολιαζεται ο πληθυσμός σε μια επιδημία η πανδημία λόγω των μεταλλάξεων που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν από αυτά !! Είναι ευρέως γνωστό και σημαντικό αλλά για κάποιο λόγο έχει διαγραφεί από τους κανόνες αντιμετώπισης του συγκεκριμένου ιού !!!

    • Αυτή η πρακτική εφαρμοζόταν ως συντηρητική αντιμετώπιση σε αντιβιοτικά για μη θανατηφόρες ασθένειες, όχι στον κορωνοϊό που μετράμε θύματα, όλη η σύγχρονη επιστημονική κοινότητα εργάζεται νυχθημερόν και υπάρχει εμβόλιο αποτελεσματικό και στις μεταλλάξεις!

      • Αυτό πες το στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το οποίο ανακοίνωσε αυτό που έγραψα όπως επίσης ανακοίνωσαν πως σε νέα έρευνα που διεξήγαγαν σε περίπου 3.000.000 δείγματα συμπέραναν πως το ιικο φορτίο είναι ακριβώς το ίδιο σε εμβολιασμενους και μη οπότε και θεωρούν πως τα πιστοποιητικά είναι άχρηστα !!! Μάλλον το νυχθημερον πήγε τσάμπα αδερφέ μου !!! Να προσέχουμε τι γράφουμε και πάνω απο όλα να έχουμε έγκυρες πηγές !!!

  • Ένας γιατρός δεν πρέπει να τσουβαλιάζει οποιαδήποτε άποψη δεν ανήκει στους τρεις αγαπημένους οργανισμούς του και μάλιστα σε μια περίοδο αναγκαστικής χρήσης πειραματικών σκευασμάτων, στις τάξεις των Ταλιμπάν.

    Άλλο οι Ταλιμπάν και άλλο όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί υποχρεωτικά. Άλλο ο Χίτλερ και άλλο η Ελληνική Δημοκρατία. Έχουμε χορτάσει υπερβατικές εξομοιώσεις εκατέρωθεν.

  • κιτρινες καρτες δε υποβαλλουν οι γιατροι…κ επειδη δεν υπαρχει χειραγωγηση εχουμε εμβολια που διαλλεγει η ΕΕ, το ρωσικο κ το κινεζικο δεν κανουν…

  • Ναι σε όλα, χονδροειδεστατος λίγο όμως ο χαρακτηρισμός σας για το Αφγανιστάν, ακριβώς λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή υπάρχουν και εκεί συνάδελφοι σας που αντιπροσωπεύουν ότι και εσείς και έχουν παλέψει για αυτά.

  • Ο εμβολιασμός στην παρούσα φάση της πανδημίας είναι το μοναδικό όπλο της ανθρωπότητας απέναντι στον ιό. Μακάρι σε σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή αυτή να βρεθούν και να δοθούν σε χρήση και φάρμακα ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας τον εφιάλτη. Επομένως το να εμβολιαστεί κάποιος θεωρείται αυτονόητη υποχρέωση του ως προς όφελος της ατομικής του υγείας και κατά συνέπεια και της υγείας του συνόλου. Άρα λοιπόν η όλη συζήτηση για εμβολιασμό ή μη του κόσμου κανονικά δεν θα έπρεπε να υφίσταται.. προς όφελος όλων μας. Ανταυτου όμως γινόμαστε μάρτυρες μιας αβολης και επικίνδυνης ανούσιας συζήτησης εδώ και καιρό χωρίς θετικά αποτελέσματα κι αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί σε κάθε δράση υπάρχει και η αντίδραση. Εν κατακλείδι η μόνη λύση στο δίλημμα του εμβολιασμού ή οχι, είναι η άμεση διενέργεια του εμβολίου από όλο τον πληθυσμό.. και δεν χωράει συζήτηση σ αυτό.

  • ναι εσυ μπορει να μην το ισχυριζεσαι συμφωνω
    αλλα αντε να το βγαλεις απ το κεφαλι του καθε μπουμπουνα που νομιζει οτι επειδη θα το κανει τελειωσε μετα ο εφιαλτης και νιωθει ατρωτος και δεν φοραει ουτε μασκες ουτε αποστασεις κραταει απλα κυκλοφορει με το QR Code στα χερια και πανηγυριζει σαν ….. ανοητος οτι επειδη εφαγε την βελονα τωρα επεστρεψε στην κανονικοτητα του.

    • Ναι Γιώργος έχεις δίκαιο . Εμείς οι εμβολιασμένοι θα κυκλοφορούμε και θα είμαστε άτρωτοι ,γιατί και να κολλήσουμε το πιθανότερο είναι να το περάσουμε χαλαρά . Εσείς οι πυροβολημένοι καθίστε στις σπηλιές και ανεβάστε σχόλια στα σάιτ γιατί αν κολλήσετε δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί .

    • Εμείς την έχουμε βρει την άκρη και ονομάζεται εμβόλιο .Εσυ να δούμε πως θα την βρεις μέσα στο θολωμένο σου μυαλό . Το νέο πόρισμα του Γιώργου μέχρι χθες έφταιγε ο μπαρουφάς της Πάρνηθας από σήμερα μαζί με τον Μητσοτάκη φταίνε και οι εμβολιασμένοι γιατί δεν προσέχουν και διασπείρουν τον ιο . Ανόητε εκανα το εμβόλιο για να πάρω την παλιά μου ζωή πίσω και τα έχω καταφέρει , όπως και η πλειοψηφία των εμβολιασμένων πολιτών .Παράτα μας με τις μπούρδες και τραβά εμβολιασου .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.