kozan.gr: Bόιο: Δημοτική Σύμβουλος, μείζονος αντιπολίτευσης, Χρυσούλα Μαρκούση: “Το πρόβλημα ποτίσματος των ζώων, στην Γαλατινή, δεν έχει λυθεί”

20 Αυγούστου 2021
07:26
Παραθέτω ανάρτηση του Βασίλη Ντάγκα στο χρονολόγιο του, στο facebook, ο οποίος αναφέρει στις 10/8/2021 «3η μέρα χωρίς νερό στα μαντριά μας. Πού θα ποτίσουμε τα ζώα; Δεν ενδιαφέρεται κανείς. Από πρόεδρο μέχρι και δήμαρχο τόσες δεξαμενές και ένα ποτάμι και δεν έχουμε νερό από το μήνα Μάιο μέχρι και σήμερα τι να πει κανείς??…..» .
Με αλλεπάλληλες ερωτήσεις από τον Μάιο των δημοτικών συμβούλων Παναγιώτη Καρανάσιου, Λαζη Χρήστου και Γκεσου Τζένη, στα Δημοτικά Συμβούλια για το πρόβλημα του νερού σε μαντριά σε συγκεκριμένη περιοχή της Γαλατινης, κι ακόμα το πρόβλημα ποτίσματος των ζώων δεν έχει λυθεί, με το νερό μια μέρα να έρχεται και τρεις να μην έρχεται, τα ζώα να μένουν απότιστα με οποίες συνέπειες αυτό συνεπάγεται για την επιβίωση τους, και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί από την Δημοτική Αρχή. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν τρία μαντριά που αριθμούν 500 πρόβατα. Όπως επίσης φαίνεται στην φωτογραφία στην περιοχή υπάρχει μια βρύση από την οποία προσπαθούν να ποτιστούν τα πρόβατα, Τόσο δύσκολο είναι να γίνει μια ή περισσότερες ποτίστρες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ζώων;;; Θέλουμε την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην περιοχή μας ;;;; Και τι κάνουμε γι’ αυτό ;;;; Όταν ως δημοτική αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε απλές υποδομές που διευκολύνουν την κτηνοτροφία στην περιοχή. Μια εικόνα χίλιες λέξεις …..σ ενα χωριό όπου η κτηνοτροφία ανθεί.
Υ.Γ. Εδώ και δυο χρόνια η ΓαλατινΉ περιμένει την κατασκευή της Γεφυροπλάστιγγας….

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.