kozan.gr: Γέφυρα/Gefyra: Χθεσινές (19/8/2021) φωτογραφίες από ένα ιστορικό κέντρο διασκέδασης της Κοζάνης, που γεννά αναμνήσεις

20 Αυγούστου 2021
07:37

 

Χθεσινές (19/8/2021) φωτογραφίες, του kozan.gr, από ένα ιστορικό κέντρο διασκέδασης της Κοζάνης, που γεννά αναμνήσεις.

 

18 σχόλια

  • Μια χαρά είναι έτσι όπως είναι…όλο εκείνο το κομμάτι της πόλης που βρίσκεται σε αυτή την πλευρά αγρυπνούσε μαζί τους….

    • Φανταζομαι να μην κανουμε και φανους γιατι θελει να κοιμηθει ο κοσμος, και να μην εχουμε και μπαρακια στο κεντρο γιατι και εκει θελει να κοιμηθει ο κοσμος και παει λεγοντας! Εχετε χασει το μετρο!

      • Οι φανοί είναι πολιτισμός του τόπου και διαρκεί 1, 2 μέρες επί της ουσίας…
        Το ότι συγκρίνεις το μπουζουκτσιδικο- κλαμπ το οποίο βαρουσε ασταμάτητα κάθε Παρασκευή και Σάββατο (το λιγότερο) μέχρι πρωίας ενώ σε πολύ μικρή απόσταση είναι ο οικιστικός ιστός και σπίτια με μωρά που οι μανάδες τους έκαναν υπερπροσπάθειες να κοιμησουν…. ένα πράγμα δείχνει: ότι το σχόλιο σου μόνο “αθώο” και αντικειμενικό δεν είναι…
        Μια χαρά είναι όπως είναι λοιπόν

        • Τα μαγαζια ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ δεν ειναι ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ???Ρε πατε καλα?ειστε σοβαροι?Νικο,το μετρο εχει χαθει εδω και καιρο!

  • Δεν συνηθιζω να απαντω σε ανωνυμα σχολια γιατι θεωρω οτι οποιος δεν ονοματιζεται ειναι δειλος και δεν αξιζει να απαντησεις… αλλα επειδη νιωθω οτι προσβαλεται ο αγωνας που εκανα και εγω και η αδερφη μου… μαθε λοιπον οτι οταν εγινε αυτη η επενδυση εκατομμυριων το κοντινοτερο σπιτι ηταν τουλαχιστον ενα χιλιομετρο και οταν τελος παντον χτιστηκαν ποιο κοντα σπιτια σηκωθηκαν προστατευτικα τουλαχιστον 8 μετρα για να μην φευγει ο ηχος και να σημειωσω εδω οτι το μαγαζι δουλευε μονο Παρασκευη και Σαββατο… και για να τελειωνω οταν θα αποφασισω να ανοιξω το μαγαζι μου δεν θα σε ρωτησω….. ΜΑΛΙΟΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ….

  • Είναι να απορεί κανείς που κάποιοι ενοχλούνται με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δημιουργούσε σοβαρό θέμα σε όλη την περιοχή. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς. Ο ιδιοκτήτης μιλάει για επενδύσεις εκατομμυρίων, ο άλλος προφανώς θεωρεί ότι τα σχόλια γράφονται από ιδιοκτήτες αντίστοιχων επιχειρήσεων και ότι του φανεί του λολοστεφανη.
    Τον κοσμακη που μένει εκεί τον ρώτησε ποτέ κανείς πόσο πολύ ενοχλούσε?
    Τι τους νοιάζει.
    Ένα θα πω: ησύχασε το κεφάλι μας και οι νύχτες μας

  • Άνοιξε το να δούμε πόσο γρήγορα και πόσο μέσα θα μπεις.
    Οι εποχές σας ξεπέρασαν. Είστε το παλιό, μια ανάμνηση

    • Μην ανησυχείς θα το νοικιάσω εγώ ή νέα γενιά και τότε πάρε χαρτομάντιλα γιατί από το κλάμα θα πλημμυρίσει η οικοδομή σου .σας … ετοιμαστείτε για τη επόμενη σεζόν
      Γιατί φέτος δεν πρόλαβα να κάνω την πρόταση μου αλλά του χρόνου θα ΤΗΝ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΣΤΕΡΕΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ

    • Ποσο μισος μπορει να υπαρχει στον κοσμο για να χλευαζουν και να σταζουν τοσο φαρμακι σε ενα ποστ που εχει μια φωτογραφια απο ενα παλιο μαγαζι της κοζανης!Ποσο τοξικοι εχετε γινει ολοι σας?Ποσο αηδια να αντεξει καποιος!Να μεγαλωσετε τα παιδια σας να σεβονται τον κοπο του αλλου!Η νεα γενια δεν πρεπει να μοιαζει σε τιποτα με σας εαν ειστε τοσο τοξικοι, τοσο μνησικακοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.