kozan.gr: Συμπολίτης μας από την Κοζάνη επισημαίνει μια σειρά από προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης και καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν (Φωτογραφίες)

23 Αυγούστου 2021
19:22

Συμπολίτης μας από την Κοζάνη επισημαίνει μια σειρά από προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης και καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν.

Μπεκ στον κυκλικό χώρο έξω από τον σταθμό του ΟΣΕ χαλασμένο

Κιόσκι και βρύση δίπλα στις εγκαταστάσεις στη ΔΕΥΑΚ χαλασμένα

Επίσης υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο τέρμα της λαϊκής αγοράς – δασάκι, που χρειάζονται καθάρισμα. Θα παρακαλούσα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης να δει την κατάσταση και να πράξει τα δέοντα. Τέλος ο χώρος στις αποθήκες του ΟΣΕ καλό είναι να φωταγωγηθεί επειδή είναι ένας χώρος μέσα στην καρδιά της πόλης και περνά πάρα πολύς κόσμος μέσα από το απόλυτο σκοτάδι. Μην περιμένουμε την ανάπλαση για να έχουμε λίγο φως. Ας γίνει κάτι τώρα.

3 σχόλια

  • Η βλάβη με την διαρροή του νερού στο παρκάκι του ΟΣΕ, δέκα μέρες μετά την υπόδειξη από συμπολίτη μας παραμένει, τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο ήδη άρχισαν να βγάζουν χόρτο. Ξυπνήστε επιτέλους εκεί στην Δ/νση πρασίνου του Δήμου. Κατά τα άλλα η ΔΕΥΑΚ μας κάνει σύσταση για ορθολογική χρήση του νερού.

  • Μόνο αυτά είδε ?? Το ότι η πόλη έχει μείνει ίδια εδώ και μια 20ετια δεν το βλέπει κανείς?? Μάλλον δεν έχετε πάει σε άλλες πόλεις να δείτε πως είναι και πως τις συντηρούν ?? Μόνο αρκούδες σε λίγο θα ζουν εδώ !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.