Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Πεύκα, στα κοιμητήρια του Αη Γιάννη στην Πτολεμαΐδα, έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση και απαιτείται παρέμβαση” (Φωτογραφίες)

24 Αυγούστου 2021
20:01

ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΘΕΡΜΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΕΥΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ.

Αυτο επίσης το ξεραμενο πευκο βρισκεται μεσα στον χωρο του κοιμητηριου  και παρακαλω κατι να γινει γιατι οπως βλεπετε εχει ξεραθει τελειως και κινδυνευουμε να αρπαξουμε φωτια ανα πασα ωρα και στιγμη,γιατι το πευκο ειναι δεντρο που αρπαζει φωτια ευκολα και γρηγορα.

8 σχόλια

  • εχω δικους μου ανθρωπους εκει και καθε φορα που παω κοιταω προς τα επανω μην τυχον μου ερθουν στο κεφαλι τα δεντρα,ολοι οι συνδημοτες μου που μενουν στην περιοχη του αη γιαννη και των νεομαρτυρων και εχουν τους δικους τους ανθρωπους στο κοιμητηριο αυτο ειναι στα καγκελα,δεν παει αλλο,ειναι μια κατασταση που δεν μας τιμα

  • γνωριζω πολυ καλα οτι το θεμα εχει δρομολογηθει ηδη και τα δεντρα τα συγκεκριμενα θα κοπουν,ειναι η μονη δημοτικη αρχη η σημερινη η οποια δινει λυσεις σε χρονιζοντα προβληματα δεκαετιων που αλλες δημοτικες αρχες φοβουμενες το πολιτικο κοστος δεν τολμουσαν να αγγιξουν

  • Πάτε καλα; Μια χαρα είναι τα δένδρα, ενα καλό καθαρισμό θέλουν μονο και μ’αλιστα υπό την επιτήρηση του Δασαρχείου. Αν κοπούν αυτά τότε πρέπει να κοπούν ολα δένδρα!!

  • τι λες ρε ανθρωπε πας καλα πηγαινω καθε μερα στα κοιμητηρια και βλεπω τι κλιση εχουν παρει τα δεντρα,θα παθουμε μεγαλες καταστροφες,ελεος αμα δεν ξερετε μην γραφετε οτι ναναι

  • περιμενουν να γινει το κακο θεος φυλαξει και υστερα να επεμβουν αλλωστε διαχρονικα στην ελλαδα αυτο συμβαινει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.