Αύριο Τετάρτη και ώρα 8.30μμ κινητοποίηση από την Ομάδα Πολιτών Εορδαίας απέναντι στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

24 Αυγούστου 2021
19:54

Αύριο Τετάρτη και ώρα 8.30μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ομάδας πολιτών Εορδαίας ενάντια στον εξαναγκασμό που ασκεί η κυβέρνηση αλλά και η συνεχιζόμενη πίεση που υφίστανται οι πολίτες σε όλους τους εργασιακούς χώρους εξαιτίας της άρνησης τους απέναντι στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών! Το ποτήρι ξεχείλισε δεν πάει άλλο , σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας όλοι μαζί ενάντια στον διαχωρισμό που επιχειρείται!! Να μην λείψει κανείς!! Με μπροστάρη το Χριστό και την Παναγία μας θα τους νικήσουμε, φτάνει να το πιστέψουμε!!

54 σχόλια

  • Τον Χριστό και την Παναγία δεν καταλαβαίνω γιατί τους ανακατεύεται. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι είστε μόνο εσείς χριστιανοί επειδή δεν κάνετε το εμβόλιο. Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας.

    • για τους νεκρους εμβολιασμενους δεν πιστευω να θελεις ενημερωση απο αυτο το καταπτυστο συστημα! δυο χρονια οσοι πεθαιναν στα νοσοκομεια κορονιους τους βαπτιζαν ,τωρα απλα αλλαζει το ονομα σε “νέμα μπόλι”!

    • Για τους νεκρούς απ τις παρενέργειες του εμβολίου εσύ διαμαρτυρήθηκες? Η έχεις μάθει να τους αποκαλείς ψεκασμένους επειδη ετσι λέει το σκαι και ο καθε κλεφτοδεξιουλης του Μητσοτακη?
      Α! Ξεχασα οτι δεν λεγεται δεν υπαρχει κιολας ε?

        • Μα ούτε και εσύ απαντάς όμως , μάλλον εσένα δεν σε συμφέρει να απαντήσεις π.χ. για κάποια περιστατικά όπως ασπουμε την 30 χρονη κοπέλα που μετά το Τζόνσον που έκανε έπεσε σε κώμα , η και τον άλλο τον άνθρωπο 44 χρονών από την Κέρκυρα αν δεν κάνω λάθος που μετά τον εμβολιασμό έπαθε παράλυση των κάτω άκρων και δυστυχώς για σένα και τα δύο περιστατικά απ’τα τόσα που συνέβησαν τα είπε και ο έγκυρος (εδώ γελάμε) Ευαγγελάτος λίγους μήνες πριν. Έτσι κι αλλιώς αυτούς ακούτε. Για πες μας τώρα είναι ψέματα αυτά;

          • ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΟΣΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 35 ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

      • Έστειλα επιστολή στο Βελόπουλο και τον Αρτέμη για να με ενημερώσουν για τις παρενέργειες ως ειδικοί που είναι!

        • Πιο ειδικοί από τον ΣΚΑΪ και τον Μητσοτάκη που πιστεύει ότι θα εξαλείψει τον ιό κλείνοντας την μουσική και ανοίγοντας τα σούπερ μάρκετ στις 5 το πρωί για τους ανεμβολιαστους υπάρχει βρε; Αχαχαχαχ

    • Εσυ ρε που ήσουν τόσα χρόνια που πέθαινει κόσμος από καρκίνο κλπ ;;;;;; Σε έπιασε η συμπόνια μόνο για τους σημερινούς νεκρούς ; Οι άλλοι που πεθαίνουν από άλλες αρρωστιες επειδή δε τους αναφέρουν δε σε ενδιαφέρει ; Άντε κάθε μερα τα ίδια και τα ίδια λες και πεθαίνει ο κόσμος μόνο από τον ιό . Πάνε στο Θεαγένειο να δεις τι γίνεται και ξύπνα επιτέλους από το λήθαργο κομμάτι σκύλο .

      • τι λες βρε φελλε εμενα θα πεις ποτε νοιαστηκα αν πεθαινει κοσμος….
        εσυ και οι ομοιδεατες σου απ τον Μαρτιο του 2020 καθεστε και ακουτε τα σποτακια της Λιστας Πετσα και τους Παπαδοπουλους να σας λενε πλενουμε σχολαστικα τα χερια και βαζουμε φαρκακακι και απομακρυνουμε τα γεροντια… που μεχρι τοτε ζητημα αν επλενες χερια ακομα και οταν καθοσουν για φαγητο.. και τολμας να κρινεις τους αλλους? Που ησουνα ρε λατρη των εμβολιων οταν καναμε αγωνα για τα νοσοκομεια να μην κλεισουν και να μην απολυθει το υγειονομικο προσωπικο οχι μονο τωρα και τα προηγουμενα χρονια στην προ-Συριζα εποχη.. καθοσουν εδω μεσα και εγραφες τις αρλουμπες σου παλι?
        Εμεις ολοι κοιμομαστε φελλε και εσυ εισαι ο ξυπνιος ασουμε που σε πιασε ο πονος για τους καρκινοπαθεις που ο μπαρουφας πρωθυπουργος σου τους αφησε στο ελεος του θεου και διελυσε ολα τα χειρουργεια απο περσι.

  • Αν υποχρεωτικα εμβολιασθουν όλοι μετά τι…..
    Θα γίνει υποχρεωτική η τρίτη δόση…..
    Καί μετά η τέταρτη δόση κ.λ.π…..?????

    • ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ! !!

    • Όταν χρειαζεται να πιουμε μια αγωγη με χαπια δεν πινουμε οσα πρεπει;εσεις πινετε δυο χαπια μονο;Όσες φορες χρειαστει να γινει το εμβολιο θα γινει, τι αχταρμας θρησκοληψιας, πατριωτισμου κι ημιμαθειας ειναι αυτος.Άσε που τωρα τελευταια βλεπω σε βεραντες ελληνικες σημαιες λες κι εχουμε εθνικη επετειο.Τι δουλεια εχει το εθνικο συμβολο της ελλαδος με την επιστημη,αν σε οτιδηποτε δε συμφωνουμε κρεμαμε σαν πετσετα εξω τη σημαια τι θα καταφερουμε δηλαδη.Κι εν παση περιπτωσει οποιοι δε θελουν να εμβολιαστουν γιατι διαδηλώνουν τρις την ωρα, αν διαδηλωνουν αβερτα κι οσοιεμβολιαστηκαν τι θα γινει.Μόνο διασπορα του ιου γινεται με διαδηλώσεις.

  • Αλήθεια αυτοί που μαζεύονταν και διαδηλωναν στην Κοζάνη τι απέγιναν; Πάνε Πτολεμαΐδα για να φαίνονται περισσότεροι;

  • Τέτοια ώρα όμως σουρουπώνει. Να ψεξαστούν καλά, έχει πολλά κουνούπια φέτος στην Πτολεμαΐδα. Δήμαρχε, φέτος το κάτι άλλο. Δεν ψέκασες.

  • Με μπροστάρη το Χριστό και την Παναγία μας,οταν τελειωσει η εκδηλωση με το καλό ολοι μαζι χερι χερι για εμβολιο γιατι το ποτυρι παραξεχειλισε!!!

  • ΚΑΗΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΜΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ MEGA ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΟΑΣΜΟΥ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ. ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΙ ΤΟ DNA. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  • Να μην λείψει κανείς αύριο παιδιά!
    Να είμαστε και οι 34, να κρατάμε αποστάσεις να φαινόμαστε πολλοί και όλοι μάσκες μαζί μας σε περίπτωση που περάσει αεροπλάνο για ψεκασμό!

  • Πάντως ο στόχος επιτεύχθηκε! Λυπάμαι για ακόμη μια φορά για την κατάντια των ανθρώπων. Λυπάμαι για ακόμη μια φορά για την διχόνοια που έχει μπει αναμεσά μας.

  • ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΥΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΙΟ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

    • Λίγο ακόμα και τον ρίξαμε τον Κούλη! Γλίτωσε από τις πυρκαγιές αλλά όχι από εμάς! Έπεσε το Αυγανιστάν, θα πέσει και το Μπανανιστάν! Ζήτω το έθνος!

      • ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ : “ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ!”

  • Αν παντως θελετε να κανετε συγκεντρωση κατα της υποχεωτκοτητας αφηστε τα πλακατ με τον μπιλ γκειτς και το 5G γιατί γελάνε και τα πλακάκια της πλατειας με την καταντια σας! Α να παρετε και το πανο του μοναστηριου εκει στο Μηλοχωρι να ειστε ασορτι

  • Α ρε χαλια μυαλο ανυπαρκτο που μου κανετε και συγκεντρωσεις!! Πνευματα αντιλογιας χωρις στοιχεια χωρις σοβαροτητα ατομιστές και εγωιστες το κοινωνικο συνολο ο συνανθρωπος σας απασχολει καλοι μου χριστιανοι? Η μονο οι σταμπα του καλου χριστιανου σας νοιαζει?

  • Καντε το εμβολιο και αφηστε τις βλακειες σας ενημέρωθειτε και πρόφυλαξτε τους εαυτους σας τους γονεις σας τους παπόυδες τους φιλους τα παιδια σας σεβαστειτε τον ανθρωπο επιτελους και αφηστε τους μεγαλούς σταυρους και την ανευθινοτητα στην ακρη

  • ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ,ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    • Σα να λες, “εσείς που σταματάτε στο κόκκινο φανάρι τι σας ενοχλεί που οι αλλοι δε σταματανε; Δημοκρατια δε λεμε οτι έχουμε;”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.