kozan.gr: Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος για το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και τον Μπιλ Γκέιτς (Βίντεο)

26 Αυγούστου 2021
09:23

 

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος για το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης και τον Μπιλ Γκέιτς.

35 σχόλια

  • Είναι ντροπή για την Κοζάνη αυτά τα πράματα. Ναι υπάρχουν πολλοί ψεκασμενοι εδώ αλλά και αρκετοί οι οποίοι τα κάναν τα εμβόλια και δεν λένε ιστορίες για αρκούδες. Γνωστοί οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο μάματσιο και γενικά η ποιότητα των υπηρεσιών του. Θα έπρεπε να είχε κλείσει λίγα χρόνια πριν που τέθηκε το θέμα. Ούτως η άλλως οι περισσότεροι πηγαίνουν Πτολεμαϊδα όπου το νοσοκομείο έχει πολύ υψηλό επίπεδο.

        • Άμα θες κάνε είμαι στο χώρο για αυτό τα λέω θα σε στείλουν πριν το καταλάβεις και θα σου κάνουν και τσαμπουκαδες. Γιατροί φύγαμε όλοι δύο τρεις ειδικευόμενοι μείναν και κάτι νοσηλευτές τριες που τα χουν τα μυαλά στα κάγκελα.Αμα το εμπιστεύεσαι αυτό το νοσοκομείο τι να σε πω κακό του κεφαλιού σου

    • Οι πανοιγηρτζίδες των παραθίρων πολη μεγαλη ιδεα έχουν για τον εαυτό τους. Εμεις που εχουμε κανει ερευνα στις ομαδες του φατσιβιβλίου δηλαδη επρεπε να αμοιβόμαστε σαν πρϊτανης και να μας δειχνουν καθε μερα να αποκαλιπτουμε την αληθια που μας κριβουν!

  • L
    υ.γ. 1) λιγότερο από 0,2% (σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα) το ποσοστό θνητότητας στις ηλικίες 0-40 αλλά φτάσαμε να συζητάμε για υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμη και σε παιδιά 9 ετών!
    υ.γ. 2) τα εμβόλια προστατεύουν αυτούς που έχουν ανάγκη ώστε να μην νοσήσουν βαριά, με λίγα λόγια όποιος θέλει είτε λόγο βεβαρυμμένου ιατρικού ιστορικού είτε απλά λόγο φόβου μπορεί να κάνει το εμβόλιο. Η υποχρεωτικότητα δεν έχει καμία βάση σε αυτήν την συζήτηση πόσο μάλλον οι πιέσεις προς τους ανεμβολίαστους.
    υ.γ. 3) Η φράση “ναι αλλά αν νοσήσεις θα πρέπει να σε περιθάλψουν και επιβαρύνεται το σύστημα” δεν μου λέει απολύτως τίποτα μιας και τόσα χρόνια όλοι οι φορολογούμενοι πληρώνουμε για αυτές τις ανύπαρκτες υπηρεσίες στο δημόσιο σύστημα υγείας! Αντί να σας φταιν οι ανεμβολίαστοι θα έπρεπε να σας φταίνε αυτοί που τόσα χρόνια ξεγύμνωναν τα νοσοκομεία από ιατρούς, νοσηλευτές, εξοπλισμό και τώρα θέλουν να σας “σώσουν” από τον “φονικό” ιό!
    υ.γ. 4) όσες φορές και να μας πείτε ψεκασμένους ξέρετε πολύ καλά πως το μεγαλύτερο κομμάτι των ανεμβολίαστων δεν κοιτάζει θεωρίες συνωμοσίας αλλά την ουσία των μέτρων. Δεν σας νοιάζει ούτε η υγεία μας ούτε και τα νοσοκομεία αν είναι στο κόκκινο γιατί ποτέ δεν σας ένοιαζαν αυτά. Σας νοιάζει όμως να λέτε σήκω και να σηκωνόμαστε και μετά κάτσε για να καθόμαστε. Επιβάλετε σιγά σιγά μια δικτατορία αναίμακτη με όπλο τον φόβο αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι δεν φοβούνται.
    υ.γ. 5) για τελευταία φορά, η υποχρεωτικότητα και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας από όλους τους βολεμένους είναι το πρόβλημα όχι τα τσιπάκια και τα 5G! Όποιος δεν καταλαβαίνει πως στερούν βασικές ελευθερίες μας μόνο και μόνο για να εκφοβίζουν τον κόσμο μάλλον εθελοτυφλεί.

    • Όποιος δεν καταλαβαίνει πως στερούν βασικές ελευθερίες μας μόνο και μόνο για να εκφοβίζουν τον κόσμο μάλλον εθελοτυφλεί.

      ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑ !

    • ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΛΠ.

    • ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ, ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΡΑΜΑΤΟΖΟΑ ΤΟΥ BIL GATES, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBER ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΖΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ…

      • Που να καταλάβουν αυτά που τους λες..Πιστεύουν το σκαι με τους ειδικούς του κουληη!Άστους εκεί να τρώνε τα σανο!Εμείς ξέρουμε τι γίνεται!ο καθένας μας έχει μυαλό κ κρίση!

    • Φαντάζομαι θα σου πήρε πολύ ώρα να κάνεις αντιγραφή και επικόλληση όλο αυτό ?? Εκτός αν το έγραψες με το χέρι φοβούμενος μη σε χακάρει ο Γκέιτς !!

      • -Η γη έχει διάμετρο περίπου 12.000 χλμ.
        -Α, δηλαδή πιστεύεις πως η γη είναι επίπεδη και διαβάζεις Λιακόπουλο!
        Με λίγα λόγια δεν έχεις καταλάβει Χριστό απ’ όσα έγραψα αλλά παρόλα αυτά ειρωνεύεσαι και κοροϊδεύεις γεμάτος αυτοπεποίθηση και ίσως και λίγη “μαγκιά” πίσω από μια οθόνη. Δεν έχεις κανένα επιχείρημα να αντιπαραθέσεις σε όσα είπα, δεν μπορείς να κάνεις καν συζήτηση οπότε προσπαθείς απλά να μειώσεις και να γελοιοποιήσεις όσα δεν μπορείς να σχολιάσεις. Κλασική τακτική είρωνα ξερόλα Ελληνάρα τον οποίο τον ενοχλεί που έχουν άποψη όσοι δεν συμφωνούν με την δική του!
        Τώρα κάτσε και σκέψου την επόμενη ειρωνική σου απάντηση “αψέκαστε”.
        Και μην μας “ταχώνεις” τόσο πολύ ρε μπαγάσα χώμα μας έκανες ντρεπόμαστε να βγούμε από το σπίτι!

  • Αποδεικνύεται βάσει των στοιχείων του ΕΟΔΥ ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και διασπείρουν και πεθαίνουν. Αρα το αρχικό αίτημα της κυβέρνησης για διασφάλιση της δημόσιας υγείας δεν ισχύει πια.

  • Α. Όταν η επιστήμη είναι όμηρη των πολιτικών. Ο καθηγητάρας από τους κορυφαίους της κυβερνητικής προπαγάνδας.
    Β. Το επίσημα διατυπωμένο σκεπτικό για τα αχρείαστα και σαδιστικά εμπόδια που επιβάλλει η κυβέρνηση στην καθημερινότητα πολλών συμπολιτών μας δεν αντέχει σε κριτική.

  • Μαμάτσειο, Αγία Παρασκευή, είμαστε ο περίγελος της χώρας. Και σ’ ανώτερα.
    Βέβαια ο συγκεκριμένος ιατρός, είναι ιδιαιτέρως αχώνευτος και δεν κάνει καλό να βγαίνει πολύ πολύ. Αυτός και ο Ευαγγελάτος κάνουν μεγάλο κακό στην υπόθεση εμβολιασμός. Τους βλέπει ο κόσμος και παίρνει ανάποδες.

  • Άρα εχται ξεφύγει…… τόσα κρούσματα και θάνατοι τόσον καιρό τα ξεχάσατε…και ειδικά οι γιατροί
    Να μας πούνε πόσοι πέθαναν εμβολιασμοί από τους 13500

  • Σκεφτήκατε να κάνετε το εμβόλιο μπας και βελτιωθεί το DNA σας, γιατί παρακάτω δεν πάει?
    Ή αν θεωρείτε μια απλή γριπούλα τον covid ζητηστε μια επίσκεψη σε μια Μεθ , δώστε ένα φιλάκι σε κάποιον νοσήσαντα,θα αποκτήσετε μετά φυσική ανοσία και θα απαλλαγείτε από το εμβόλιο 5G,να ησυχάσουμε και εμείς βρε αδερφέ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.