Το VoioRace series ξεκινά την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 9:30 π.μ στον Αυγερινό, σε μια διαδρομή 24.5 χλμ.

27 Αυγούστου 2021
15:41
Κανένα σχόλιο

Το VoioRace series ξεκινά…. Το μεγάλο αθλητικό γεγονός του Δήμου Βοΐου, που ταυτίζεται με τη φύση και την επαφή με το περιβάλλον και απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν κάτι περισσότερο από έναν απλό αγώνα βουνού, δίνει την πρώτη εκκίνηση την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 9,30π.μ στον Αυγερινό, σε μια διαδρομή 24.5 χλμ.
Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των αθλητών, με επιφανή ονόματα δρομέων να δίνουν το παρόν.
Οι εγγραφές τόσο για τον αγώνα του Αυγερινού, όσο και των Ναμάτων και Μπούρινου συνεχίζονται στην σελίδα του δήμου (www.dimosvoiou.gr/voiorace/). Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή και την ημέρα του αγώνα (1 ώρα πριν την εκκίνηση) στον χώρο εγγραφών.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, στις όμορφες ορεινές διαδρομές του Δήμου μας να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αναπνεύσουμε, να αφυπνίσουμε, να ξεσηκώσουμε, να εμπνεύσουμε.
Η συμμετοχή είναι Νίκη και ο Τερματισμός Θρίαμβος.
Ας το ζήσουμε μαζί!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.