Οριστική λύση στα προβλήματα της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Αξιοποίησης Υδάτινου Δυναμικού Τεχνητής Λίμνης Πραμόριτσας Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε, σχεδιάζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

8 Σεπτεμβρίου 2021
19:05

 

 

Λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια και ταλανίζουν την Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αξιοποίησης Υδάτινου Δυναμικού Τεχνητής Λίμνης Πραμόριτσας Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε, ώστε να καταστεί αυτή βιώσιμη, συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης Παναγιώτας Γκατζαβέλη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Συμφωνήθηκε χρονοδιάγραμμα ενεργειών για την εξυγίανση της εταιρείας, με σκοπό, εφόσον καταστεί βιώσιμη, να μεταβιβαστεί στο Δήμο Βοΐου, που έχει και την αρμοδιότητα ύδρευσης των οικισμών.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε., εξαιτίας του μεγάλου κόστους λειτουργίας των αντλιοστασίων του δικτύου ύδρευσης, σχεδόν κάθε χρόνο, είναι ζημιογόνος.

4 σχόλια

  • Όποιον ρωτάω για τον Κασαπίδη κουνάει το κεφάλι με νόημα. Από τότε που αδίκησε την πλειοψηφία των πληττόμενων ιδιωτικών επιχειρήσεων με τα 40.000, που έλαβαν λίγοι και ανάμεσα τους επιχειρήσεις μη πληττόμενες, έχουν απογοητευτεί όλοι οι επαγγελματίες της αγοράς. Δυστυχώς οι συνταξιούχοι του δημοσίου δεν φτάνουν για να τον ξαναβγάλουν!

    • Τι άσχετα είναι αυτά που λες….μόνο ο Κασαπιδης έχει κάνει έργο στην Περιφέρεια και θα κανει και άλλα…50% σίγουρα στις επόμενες εκλογές

    • Τώρα που αρχίζουν και αναρτούνται στα καταστήματα οι ενημερωτικές πινακίδες για το ποια επιχείρηση επιδοτήθηκε, τώρα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας πόσο άδικη είναι η συζήτηση αυτή. Δεν μασάει ο κόσμος κουτόχορτο και λίγο να είσαι σχετικός καταλαβαίνεις πολλά…Το αν μια επιχείρηση ήταν πληττόμενη ή όχι αποδεικνυόταν ΕΥΚΟΛΑ απο τα επίσημα έγγραφα που θα έπρεπε να προσκομίσει. Ο νοών νοείτω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.