kozan.gr: Στις 5 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία με τους ηλεκτρο-λέβητες στον ΑΗΣ Καρδιάς, που θα παρέχουν θερμική ενέργεια στην πόλη της Πτολεμαίδας – Μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη η ολοκλήρωση του έργου από την ανάδοχο εταιρεία

8 Σεπτεμβρίου 2021
22:15

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, παρά κάποια μικρο-εμπόδια που προέκυψαν με την άφιξη εξοπλισμού – ανταλλακτικών, η υλοποίηση του έργου της εγκατάστασης  ηλεκτρο-λέβητων στον ΑΗΣ Καρδιάς, από την ανάδοχο εταιρεία, εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς  έτσι ώστε μέχρι την 5η Οκτώβρη, να έχει ολοκληρωθεί το έργο  και να ξεκινήσουν τη δοκιμαστική τους λειτουργία, έτσι ώστε να μπορούν να παρέχουν θερμική ενέργεια στην πόλη της Πτολεμαίδας. Η κανονική λειτουργία των ηλεκτρο-λέβητων, έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

kozan.gr

 

5 σχόλια

  • Ποιος πληρώνει; οι κάτοικοι; Τριπλασιασμός τιμής.

    Ο Τοπικός Πόρος; Σκάνδαλο

    Η ΔΕΗ; Τα καμάρι των κυβερνητικών θα το αγγίξουν; Δύσκολο.

    Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία.

  • Οι φωστήρες έβαλαν ηλεκτρικούς λέβητες και θα καίνε πανάκριβο αέριο με απόδοση 50% για να παράγουν ρεύμα κι έπειτα να ζεστάνουν με το ρεύμα το νερό, με απόδοση 90%. Και η Ελλάδα έχει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, έργο Μητσοτάκη βεβαίως-βεβαίως! Πόσο θα φθάσει η τιμή στους καταναλωτές;;;;;;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.