Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας: Κοζάνη:19η Λαμπαδηδρομία, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

14 Σεπτεμβρίου 2021
20:49

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 19η Λαμπαδηδρομία, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Η φλόγα αγάπης θα ξεκινήσει από  το Μαμάτσειο Νοσοκομείο στις 19:00μμ και θα  καταλήξει στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στις  19:30 το απόγευμα .Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία από τις 15:00μμ έως τις 20:00 στον χώρο της πλατείας.

Στους συμμετέχοντες της Λαμπαδηδρομίας θα μοιραστούν οι αναμνηστικές μπλούζες του Συλλόγου. (τηλέφωνα επικοινωνίας 6974929572 & 6974066836 )

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού SARS-COV-2

 

 

              Ο  Πρόεδρος.                 Η  Γραμματέας

Χ. Σκόρδας.                  Α.Τσίπου

Ένα σχόλιο

  • Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια.Τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα πρέπει να τις στηρίζουμε όλοι γιατί είναι πολύ σημαντικό να φτάσει παντού το μήνυμα του εθελοντισμού!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.