kozan.gr: Σε επίδοση ΕΞΏΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά του Διοικητή του Γ.Ν. Κοζάνης κ. Γκανάτσιου καθώς και του Προέδρου των εργαζομένων κ. Ντέντη, προέβη ο ιατρός-ουρολόγος του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, ο οποίος, όπως αναφέρει, συκοφαντήθηκε και στοχοποιήθηκε αναίτια – Δείτε τι αναφέρει στο εξώδικο που σας παρουσιάζει το kozan.gr

16 Σεπτεμβρίου 2021
20:28

 

Σε επίδοση ΕΞΏΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά του Διοικητή του Γ.Ν. Κοζάνης κ.Γκανάτσιου καθώς και του Προέδρου των εργαζομένων κ. Ντέντη, προέβη ο ιατρός-ουρολόγος του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, ο οποίος, όπως αναφέρει, συκοφαντήθηκε και στοχοποιήθηκε αναίτια.  Δείτε τι αναφέρει στο εξώδικο που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

10 σχόλια

    • Περί υποχρεωτικού εμβολιασμού
      Το Σύνταγμα στο άρθρο 48, αναφέρει με σαφήνεια πότε, πώς και για πόσο μπορούν να περιοριστούν οι ατομικές ελευθερίες.
      Σε 3 περιπτώσεις μόνο:
      α) πολέμου,
      β) επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας,
      γ) αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.
      Συνέβη κάτι από τα τρία; Όχι.

      • Παρέλειψες το συμαντικότερο. Πιο εκτενής είναι η κοινωνική διάσταση του δικαιώματος (status positivus), η οποία καθιερώνεται στο άρθρο 21§3 Σ. Βάσει της αντικειμενικής διατύπωσης της διάταξης, το Κράτος και συγκεκριμένα το Κράτος Δικαίου όπως θεμελιώνεται στο 25§1 Σ ως υποκείμενο, κατά τρόπο αόριστο και γενικό μεριμνά λαμβάνοντας μέτρα για την προστασία της υγείας. Όντας το δικαίωμα αυτό κοινωνικό, θέτει το Κράτος υπό την δέσμευση να παρεμβαίνει με θετικές ενέργειες και παροχή υπηρεσιών και αγαθών για την προστασία του δικαιώματος, δηλαδή τόσο για την πρόληψη όσο και την καταστολή/θεραπεία οιασδήποτε κατάστασης που βάλλεται κατά της προστασίας της υγείας και της ίδιας της υγείας ως έννομο αγαθό. Η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό που το κράτος έχει την υποχρέωση να διαφυλάττει. Γι’αυτό και τα Ελληνικά Δικαστήρια, και το Ευρωπαϊκό απέρριψαν τις προσφυγές των νοσηλευτών.

    • Κουρελού κατάντησε το δικαίωμα στη ζωή από όλους εσάς που αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία κάνατε παντιέρα την προσωπική σας αντίληψη περί ελευθερίας και εμβολιασμού.

  • Και πως έγινε αυτό. Ξύπνησαν μια μέρα και είπαν σήμερα θα πούμε ότι ο ουρολόγος έχει πλαστό πιστοποιητικό? Έχουν κάτι προσωπικό με εσάς?

  • Περίεργα μας τα λέει ο γιατρός. Μας λέει ότι “το θέμα αν θα εμβολιαστώ ή εμβολιάστηκα ήδη είναι καθαρά προσωπικό μου ζήτημα…”. Δηλαδή τελικά εμβολιάστηκε ή όχι?

  • η διοικηση αντι να βελτιωσει το νοσοκομειο με εξοπλισμο κ γιατρους τους συκοφαντει. Για κοιτατε λιγο το διπλανο νοσοκομειο. αν σε λιγο καιρο μηνει της πτολεμαιδας μονο θα μαλωνουμε ακομα εδω μεσα για τη δημοκρατια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.