Μητέρα του 5χρονου Στάθη: «Θα λυτρωθώ όταν τον βρω»

16 Σεπτεμβρίου 2021
20:40
Κανένα σχόλιο

Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Στάθη που κατασπαράχθηκε από ροτβάιλερ στην Κοζάνη, την Κυριακή του Πάσχα το 2016. «Θα λυτρωθώ όταν βρω τον Στάθη εκεί ψηλά» λέει η μάνα του 5χρονου στο newsit.gr.

«Η λύτρωσή μου θα έρθει όταν βρω τον Στάθη εκεί ψηλά», αναφέρει στο newsit.gr η μητέρα του Στάθη, του 5χρονου αγοριού που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση των ροτβάιλερ στο σπίτι φιλικού ζευγαριού ανήμερα του Πάσχα του 2016 στην περιοχή Αργίλου στην Κοζάνη, λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για ποινή πέντε ετών στον ιδιοκτήτη των γιγαντόσωμων σκυλιών και τη σύζυγο του.

Κοζάνη: Η απόφαση του δικαστηρίου στις 15 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά από μια πενταετία η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε, επιβάλλοντας την ποινή των πέντε ετών στον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ ισχυρίστηκε ότι το παιδί δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς.

Ωστόσο, οι γιατροί που κλήθηκαν να περιθάλψουν τον 5χρονο Στάθη ανέφεραν ότι το αγοράκι όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες έχουν κινηθεί κι αυτοί νομικά εναντίον της μητέρας για συκοφαντική δυσφήμηση. «Γνωρίζω ότι ο δρόμος της απονομής Δικαιοσύνης είναι μακρύς. Εξάλλου, με τις δηλώσεις τους, οι αποκλειστικά υπαίτιοι του δράματός μου έσπευσαν να προειδοποιήσουν για κάτι τέτοιο προς κάθε κατεύθυνση. Νομίζουν ότι άραγε θα τους φοβηθώ; Νομίζουν ότι έχω πλέον κάτι να χάσω όταν κάνουν εναντίον μου καταγγελίες, αγωγές και μηνύσεις;», αναφέρει στο newsit.gr, η μητέρα του Στάθη και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Ξεχνούν ότι έχω χάσει εξαιτίας τους τον μονάκριβο γιο μου; Νιώθω τον κόσμο δίπλα μου καθημερινά. Ο σύντροφός μου και ο δικηγόρος μου δεν έχουν σταματήσει στιγμή να με στηρίζουν. Γιατί είμαι πιο κοντά στην αλήθεια γι’ αυτό και είμαι πιο δυνατή από εκείνους και το ξέρουν. Η λύτρωσή μου θα έρθει όταν βρω τον Στάθη εκεί ψηλά. Για κάποιους άλλους όμως, η συμπεριφορά τους δεν θα μπορέσει ποτέ να τους οδηγήσει στην λύτρωση. Μόνο σε δίκαιες και αυστηρές καταδίκες τους».

newsit.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.