kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Έχασε, γι’ ακόμη μια φορά, την ψυχραιμία του

23 Σεπτεμβρίου 2021
09:45

 

Μετά το πρόσφατο επεισόδιο, στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, με τον Γ. Χριστοφορίδη (δείτε εδώ), ένα ακόμη συμβάν, που φανέρωσε εκνευρισμό κι έλλειψη ψυχραιμίας, ήρθε να προστεθεί, μόλις, χθες, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρη. Αυτή φορά στο “στόχαστρό” του βρέθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου, με τον οποίο, είχε ένα σύντομο – κι έντονο – διάλογο, λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας,  παρουσία του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη. Σύμφωνα με αυτήκοους  μάρτυρες καθώς και με άλλους που πληροφορηθήκαν, εκ των υστέρων, τι συνέβη, ο Δήμαρχος Σερβίων, φέρεται να του εξέφρασε, σε γενικές γραμμές, ένα παράπονο, του τύπου: “Στα Σέρβια ακόμη δεν έπεσε, ακόμη, ούτε ένα χαλικάκι”, αναφερόμενος, προφανώς, στις υποσχέσεις του Αντιπεριφερειάρχη, σε σύσκεψη που είχε γίνει, πέρυσι, γι’ άμεση μεταφορά και χαλικόστρωση σε κατεστραμμένους δρόμους των Σερβίων,  μετά τη μεγάλη καταστροφή από χαλάζι. Ο Αντιπεριφερειάρχης, απ’ ότι φάνηκε, δεν εξέλαβε και τόσο ψύχραιμα το παράπονο του Δημάρχου Σερβίων, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του και να του πει μεταξύ άλλων, μια φράση του τύπου: “Aυτά πας και λες και στα χωριά, στου Προέδρους κτλ”, ενώ όταν ο Δήμαρχος απομακρύνθηκε, φεύγοντας,  μουρμούριζε και διάφορα άλλα που φανέρωναν ακόμη περισσότερη δυσαρέσκεια. Κάποιοι που γνωρίζουν, καλύτερα, σε προσωπικό επίπεδο, τον Αντιπεριφερειάρχη λένε ότι έτσι κάνει ο “Γρηγόρης”, όταν νιώθει ότι τον αδικούν, άλλοι, δε, επέδωσαν τον εκνευρισμό του σε κάτι διαρκές και επαναλαμβανόμενο, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω του κακού κλίματος και των σχέσεών του με άλλους συναδέλφους του συνδυασμού και συνεργάτες του γραφείου του Περιφερειάρχη, καθώς κι ενόψει και των επερχόμενων, όποιων, αλλαγών, γίνουν στα πρόσωπα που βρίσκονται σε πόστα ευθύνης της Περιφερειακής Αρχής.

H Xύτρα

48 σχόλια

  • Γιώργο είμαι ψηφοφόρος σου απο το Βοίο.Αλλάξε τον τωρα τον Γρηγόρη…τώρα φτάνει.μας κούρασε.Βάλε η Νίκο Λυσσαρίδη η την Κατερίνα Δαδαμόγια…ακουσε γιώργο τους Ψηφοφόρους σου.

    • Γιατί Δαδαμόγια? Έχει κάνει κάτι? Η αγροδιατροφική δεν υπάρχει πουθενά. Σε έναν τέτοιο τομέα η Περιφέρεια θα μπορούσε να κάνει σπουδαίο έργο και να επιδείξει μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

    • Όποιον και να βάλει από τους υποψηφίους του συνδιασμού του έργο δεν θα δούμε.Μονο τα δικά τους συμφέροντα κοιτάνε να εξασφαλίσουν.Έτσι είναι αν διαλέγεις τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου σου με βιογραφικά.

    • Τα έχει μαζέψει όλα για Πτολεμαίδα….εκει ας τον κάνουν άγαλμα, αν και μαθαίνω, νύχτα και εκεί περπατεί…. εδω απλά μας είναι ανεπιθύμητος!

  • Ο Ελευθερίου σε όλα τα χωριά που πήγε τα εχωνε στον τσιουμαρη και μάλιστα σε δύο χωριά ήταν μπροστά και ο Μακρυγιάννης ο περιφερειακός σύμβουλος που είναι από τα Σέρβια.

  • Τσιούμαρης πολύ λίγος…πάρα πολύ λίγος…βάλε Νίκο Λυσσαρίδη Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης η Όλγα Πουταχίδου..κάνε τη διαφορά.διώξε το παλιό Γιώργο…τι δεν καταλαβαίνεις Κασαπίδη.θα κάτσεις στην Αντιπολίτευση με αυτον..Λυσσαρίδης η Ολγα Πουταχίδου.

    • εγω παλι λεω οτι ο Κασαπιδης δεν εχει κανεναν.Οποιον και να βαλει,να αλλαξει, τα ιδια …
      Αλλα ειπαμε.Αυτος ειναι ο θιασος.Μαυτον θα παιξουμε…

  • Ο Τσιούμαρης Νομίζει ότι είναι Δήμαρχος Πτολεμαίδας και το παίζει καρδινάλιος…Γιώργο αλλαγή τώρα τώρα γιατί σε βλέπω να κάθεσαι στην Αντιπολίτευση.βάλε τον Μενέλαο τον Μακρυγίαννη Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, η την Κατερίνα Δαδαμόγια.Νέους με Αξίες

  • Η θητεία του στον Δήμο Πτολεμαΐδας τα έλεγε όλα… το γιατί επελέγη για αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, ας μας πει ο κ. Κασαπίδης

  • Οι πολιτικοί πρέπει να υπηρετούν το θεσμό και τους πολίτες . Αυτά τα ξεσπάσματα δεν προσφέρουν κάτι . Απλά το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε την εικόνα ενός πολιτικού. Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους σε όσα λένε . Κασαπίδη δεν έχεις κάνει τίποτα για την περιοχή τουλάχιστον διάλεξε σωστούς συνεργάτες.

  • Σας πήρε το ποτάμι της ανικανότητας του Κασαπίδη όλους σας. Κρατήστε την κουβέντα αυτή. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .

  • Κασαπίδη πρέπει να καταλάβεις ότι ο τσιούμαρης δεν έχει και πολύ σχέσεις με κανέναν ουτε με την γκατζαβελη, ούτε την πουταχίδου ούε τον λυσσαρίδη ούτε τον κίανα δεν μιλάει με κανέναν πώς θα τον έχεις αυτόν στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης άλλαξε τον τώρα άλλαξε τον τώρα κάνει κακό.θέλουμε Κίανα Αντιπεριφερείαρχη Κοζάνης

  • ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!!!!!! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ!!!!

  • Εδώ και μέρες παρατηρώ έναν στοχευμενο πόλεμο ενάντια στον κ.Τσιουμαρη και προώθηση συγκεκριμένου προσώπου στη θέση του.
    ΤΥΧΑΙΟ????

  • Οτι και να πείτε ο Κασαπίδης θα επιλέξει αναμέσα σε Κιάνα και Λυσσαρίδη.σε Νέα Παιδια με όρεξη… για δουλειά.Γιώργο κάνε αυτο που ξέρεις και βάλε και την Κατερίνα τη Δαδαμόγια Πρόεδρο στο Περιφερειακό Συμβούλιο και τον Μαργαρίτη στα Αγροτικά.τον Σάκη Φωλίνα βάλτον στην θέση του βαβλιάρα…φτάνει και ο Γιώργος ολο εκθεσεις και ταξίδια ειναι.

  • Τον Τσιουμαρη δεν τον φτανουν σε γνωσεις κ εργο στυε τομεις του. Το μειον ειναι που δεν τραβαει μαζι του κ κανεναν νεο του συνδυασμου να τον μαθαινειαυτοδιοικηση

  • Τσιουμαρη χαμήλωσε λίγο μυτούλα
    Κύριε καρδινάλιε και όχι πολλά νευρακια , όταν πέσει η παράταξη σας θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.