Προμήθεια δύο λεωφορείων μεταφοράς ατόμων με αναπηρία από την Π.Ε. Κοζάνης

1 Οκτωβρίου 2021
10:56
Κανένα σχόλιο

Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης και σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας Ηλία Τοπαλίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης εισηγήθηκε στην 47η Οικονομική Επιτροπή την Έγκριση Υποβολής Πρότασης στο Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία» ΕΣΠΑ 2014-2020 για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» προϋπολογισμού 230.000,00€ (με Φ.Π.Α.).

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην προμήθεια δύο (2) καινούργιων και αμεταχείριστων μικρών λεωφορείων μεταφοράς για το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης (Κύριος του Έργου) «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» και «Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας», για την μεταφορά εικοσιπέντε (25) ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με νοητική στέρηση Π.Ε. Κοζάνης .

Τα λεωφορεία, θα χρησιμοποιηθούν από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης», το οποίο λειτουργεί με την με αριθμό 16323/403 07-06-2013 απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και «Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας», για τις ανάγκες μεταφοράς ων εικοσιπέντε (25) ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με νοητική στέρηση Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» και του Μεικτού Κέντρου Διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με αναπηρία (ΚΔΗΦ-ΑμεΑ) Νοητική στέρηση – Κινητικές αναπηρίες «Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας», δυναμικότητας 20 ωφελούμενων, σύμφωνα με την Α.Π. 722 / 11-04-2019 απόφαση.

Η υλοποίηση του έργου αυτού είναι επιβεβλημένη για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία της περιοχής και θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών μεταφοράς τους και της ποιότητας ζωής τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.