Επαναλειτουργία Δραστηριοτήτων του Μ.Ο.Σ.

8 Οκτωβρίου 2021
11:35
Κανένα σχόλιο

 

Από τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου αρχίζουν και πάλι να λειτουργούν τα τμήματα    Δραστηριοτήτων του Μ.Ο.Σ. φυσικά τηρώντας όλους τους όρους της Πανδημίας: Εμβολιασμός ή rapid test της προηγουμένης ημέρας για τους Ενηλίκους και για τους Μαθητές ό,τι ισχύει για το σχολείο τους. Η προσέλευση όλων θα είναι με τη μάσκα. Πρόγραμμα:

Χορωδία  :   Δευτέρα, ώρα 7.45΄μ.μ. έως 9.15΄μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων (αμφιθέατρο)  του Πολιτιστικού  Κέντρου Σερβίων.

Χορευτικό Ενηλίκων: Τετάρτη ώρα 7.00΄μ.μ. -8.00΄μ.μ. στο Πολ. Κέντρο.  (Για την πρώτη Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, παρακαλούμε να έρθουν αυτή την ώρα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ώστε ανάλογα με τη συμμετοχή, να δημιουργηθούν τα τμήματα)

Χορευτικό Παιδικό : Τετάρτη, ώρα 5.30΄, στο Πολιτ. Κέντρο, όλα τα τμήματα και ανάλογα με τη συμμετοχή θα γίνει η κατανομή.

Σκάκι :  Τετάρτη, ώρα 4.00΄μ.μ.- 5.30΄μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του α΄ορόφου στο Πολιτιστικό Κέντρο

Ζωγραφική Παρασκευή, 6.00΄μ.μ.- 7.30΄μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του α΄ορόφου στο Πολιτιστικό Κέντρο

Ντε κουπάζ: Τρίτη 4.00μ.μ.-6΄.00μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του α΄ορόφου στο Πολιτιστικό Κέντρο

Αγιογραφία: Τρίτη 6.00μ.μ.-8΄00΄μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του α΄ορόφου στο Πολιτιστικό Κέντρο

Μουσική Μπάντα : Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6.00΄΄μ.μ.-8.00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο. (Τα μαθήματα της Μπάντας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, για να γίνει στο μεταξύ  η σχετική συντήρηση των οργάνων).

Παρακαλούμε όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν σε κάποιο πρόγραμμα και δεν τους εξυπηρετεί η ημέρα και η ώρα, να μας το δηλώσουν (τηλ.2464022555 ή 6979213106), ή με την παρουσία τους στην πρώτη συνάντηση, ώστε  να προσπαθήσουμε αν είναι δυνατόν να ικανοποιήσουμε όλους τροποποιώντας το πρόγραμμα.

Από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.