Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων B. Kωνσταντόπουλος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει: “Δαπάνες για κοπή χόρτων. Κατά την προσφιλή του τακτική ο δήμαρχος σε κάθε ανάρτησή του πετάει και μια ρουκέτα-λάσπη, που βέβαια οι πολίτες δεν μπορούν να αξιολογήσουν. Σε πρόσφατη ανάρτησή του για την αγορά δύο τρακτέρ για την κοπή χόρτων σε πάρκα και πλατείες, γράφει επί λέξει:

«Κάποιοι στο παρελθόν πλήρωναν 85.000 ευρώ για κοπή χόρτων για ένα χρόνο ενώ η νέα δημοτική αρχή αγοράζει με πρόγραμμα εξοπλισμό που θα κάνει τον Δήμο μας καθαρότερο.»
Δεν θα μείνω στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν έκανε τίποτα για την χρηματοδότηση της αγοράς των τρακτέρ.
Θα μείνω στο ουσιώδες που μας αφορά ως παράταξη.
Πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος.
Ανέτρεξα στα οικονομικά στοιχεία της δικής μας δημοτικής περιόδου, για να δω τι ακριβώς συμβαίνει.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι για την δική μας δημοτική περίοδο 01-01-2011 έως 31-08-2014 (για 4 χρόνια), οι δαπάνες για κοπή χόρτων ανήλθαν σε 74.360 €.
Από αυτά το 25% προορίζονταν για τον δήμο Βελβενδού, άρα για τον υπόλοιπο δήμο, όπως είναι ο σημερινός δήμος Σερβίων, αντιστοιχούν περίπου 55.770 € για τα 4 χρόνια ή 13.942 € για κάθε έτος.
Άρα το δημοσίευμά του δεν αφορά την δική μας δημοτική περίοδο και επομένως τα υπονοούμενά του δεν μας αγγίζουν.
Μένει όμως η λάσπη που πετιέται γενικώς και αορίστως, γιατί οι πολίτες δεν μπορούν αντικειμενικά να γνωρίζουν την αλήθεια”.