Συνάντηση Σπάρτακου με Σωματείο Εστίασης, Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας & ΕΒΕ Ν. Κοζάνης

12 Οκτωβρίου 2021
19:55
Κανένα σχόλιο

Την αμέριστη στήριξή τους στον αγώνα των εργαζόμενων για την διατήρηση του Δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ αλλά και στην προσπάθεια για αποτροπή της βίαιης μετάβασης στη μετά λιγνίτη εποχή, εξέφρασαν κατά τη συνάντησή τους με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ το Σωματείο Καταστημάτων Εστίασης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης.

Και οι τρεις φορείς όχι απλά αντιλαμβανόμενοι αλλά βιώνοντας ήδη της αρνητικές συνέπειες από την συρρίκνωση της λιγνιτικής δραστηριότητας και τις δυσμενέστατες επιπτώσεις που θα έχει η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ, τάχθηκαν (όπως και διαχρονικά έχουν κάνει) στο πλευρό του Σωματείου καλώντας τον κόσμο, στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα αλλά και σε συμμετοχή σε κάθε είδους δράση που θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ Δ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.