Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ – “Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ τη Κυριακή 17 Οκτώβρη”

12 Οκτωβρίου 2021
20:15
Κανένα σχόλιο

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ που απεργούν την Τρίτη 19 Οκτώβρη.

            Το νέο βήμα στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ Α.Ε., με την μορφή της αύξησης κεφαλαίου χωρίς την συμμετοχή του Δημοσίου, παράλληλα με την απολιγνιτοποίηση, αποτελεί ένα νέο χτύπημα στα δικαιώματα των εργαζόμενων και του λαού. Είναι ένα ακόμα βήμα στην πολιτική της απελευθέρωσης του κλάδου της ηλεκτρικής ενέργειας. Σε κάθε βήμα σε αυτή την πορεία κερδισμένοι έβγαιναν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και χαμένοι οι εργαζόμενοι και ο λαός.

            Οι εξελίξεις αυτές δεν είναι ξέχωρες από όλα τα δινά που περνάει ο λαός. Μαζί με τη πανδημία που καλπάζει και εδώ στη περιοχής μας έρχονται να κουμπώσουν οι αυξήσεις σε είδη πλατιάς κατανάλωσης, οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος

            Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο που δουλεύουμε με 4ωρα και 6ωρα, Κυριακές, black Friday, λευκές νύχτες ζούμε από πρώτο χέρι την εκμετάλλευση και τον πλούτο που συγκεντρώνουν μία χούφτα μεγάλοι όμιλοι του κλάδου από τον δικό μας τον ιδρώτα.

            Με τα σχέδια για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, το σχέδιο της απολιγνιτοποίησης που τρέχει αλλά και τις εξελίξεις με την τηλεθέρμανση που προβλέπετε αύξηση της τιμής της και τιε τιμές του ρεύματος που επίσης αυξάνονται η ζωή μας θα γίνει κόλαση.

            Παίρνουμε θέση δίπλα στου εργαζόμενους της ΔΕΗ μόνιμους, εργολαβικούς και 8μηνίτες.   Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ τη Κυριακή 17 Οκτώβρη και στη προσυγκέντρωση του ΣΕΕΕΝ στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδας στις 4:30μμ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.