kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Θα τον κρατήσει ή θα τον αλλάξει;

21 Οκτωβρίου 2021
11:44

Η αγωνία κορυφώνεται στην παράταξη του Γ. Κασαπίδη, ενόψει των προαναγγελθέντων αλλαγών στους Αντιπεριφερειάρχες. Η στήλη, πρώτη, από τις 17/9 (δείτε εδώ), επιχείρησε να προσεγγίσει και να παρουσιάσει κάποιες από τις σκόρπιες σκέψεις που έχει εκφράσει πλαγίως, πλην σαφώς, σε χαλαρές συζητήσεις, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, όμως τίποτα δε μπορεί να θεωρείται δεδομένο, καθώς, απ’ ότι φαίνεται, όσο θα πλησιάζει ο καιρός των αλλαγών, τόσο τα δικά του “θέλω” θα δίνουν περισσότερο χώρο στα “θέλω”, διαφόρων, άλλων. Εν αντιθέσει με το Δήμο Κοζάνης, όπου, εκεί, στην παράταξη της “Ενότητας” οι “επαναστάτες” των προηγούμενων μηνών, πλην 1-2 περιπτώσεων, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους από τη στιγμή που “αγρίεψε” ο μαέστρος της κυβίστησης,  στην παράταξη Κασαπίδη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ήδη οι έμμεσες προειδοποιήσεις έχουν σταλθεί στην “κεφαλή” της ΖΕΠ, τόσο από αυτούς που διεκδικούν να αναλάβουν πόστο ευθύνης όσο κι απ’ αυτούς που δεν θέλουν να αντικατασταθούν. Η στήλη σήμερα θα εστιάσει στην περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Γ. Τσιούμαρη για τον οποίο υπάρχει, εξαιρετικά, αρνητικό κλίμα, από τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων της παράταξής του, με τους περισσοτέρους να επιθυμούν την καρατόμησή του. Θα τους κάνει το χατίρι ο Περιφερειάρχης; Δύσκολο, όχι όμως κι απίθανο, αν εν τέλει δεν του βγει το προσωπικό “στοίχημα” να τους ικανοποιήσει όλους με τις λιγότερες, πιθανές, απώλειες. Στην περίπτωση που αποφασίσει να τον αλλάξει, το ερώτημα που τίθεται είναι: Ποιος ή ποια ενδεχομένως θα μπορούσε να πάρει τη θέση του;   H Π. Γκατζαβέλη, ο  Μ. Μακρυγιάννης & η Κ. Δαδαμόγια είναι τρία πρόσωπα που θα τα δούμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αναλαμβάνουν ή να συνεχίζουν σε κάποιο σοβαρό πόστο. Μπορεί αυτό να είναι η Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Κοζάνης, εφόσον κι εάν συμβεί η έκπληξη με  την απομάκρυνση του Γ. Τσιούμαρη; Τίποτα δεν αποκλείεται. Σύντομα θα γνωρίζουμε.

Η Χύτρα

35 σχόλια

  • Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη επειδή σε ψηφίζω απο τότε που είσαι Βουλευτής φτάνει ο Τσιούμαρης.βάλε Νέους Ανθρώπους.Βάλε η τον Νίκο τον Λυσσαρίδη η τον Στέργιο τον Κιάνα Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης..Νέους..
    Στέλιος Απο Σιάτιστα.

    • Όχι Στέλιο τον Στέργιο δεν πρέπει να τον αλλάξει από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη δίκαιης μετάβασης για να συνεχίσει το τιτάνιο έργο που έχει κάνει εδώ και 2 Χρόνια….χαχαχχαχα…συγνώμη δεν μπόρεσα να κρατηθώ

  • Κασαπίδη αλλαξε τον τον Τσίουμαρη φτάνουν 2 χρόνια…τι δεν καταλαβαίνεις.Μπορείς να αξιοποιήσεις ως Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης την Κατερίνα Δαδαμόγια, η την Ευφροσύνη Ντιό ειναι και μηχανικός η τον Μενεέλαο Μακρυγιάννη.ακουσε μας Κασαπίδη και δεν θα χασεις.

  • Αν τον αλλαξει κλαταρε η ομαδα με το στυλ του την εμπειρία του την προσωπικοτητα του κραταει τον Ν.κοζανης περα που θεωρείται ο μονος ® Πτολεμαιδιωτης αφου οι υπολοιποι μεινανε εκτος με τοσους που εβαλε αν κ επρεπε να μην παιζει μονος του εδω θα ψαχνουν να βρουν τους υποψηφιους στην Εορδαία. Ηταν ψηφοδέλτιο αριστων αλλα μαλλον θα του φυγουν στις επόμενες.

  • Όταν προτείνετε την Δαδαμόγια, ποια είναι τα κριτήρια? Τι έργο έχει να επιδείξει η συγκεκριμένη κοπέλα? Η Αγροδιατροφική, για την οποία είναι υπεύθυνη, είναι ανύπαρκτη, πουθενά.

    • Η “συγκεκριμένη κοπέλα”, αγαπητέ της συνάδερφε, γιατί συναδερφος της είσαι(ή αυτός που του βγάζεις φωτογραφίες), σιγουρα έχει κάνει παραπάνω πράγματα από εσένα που πέρα από το ότι γραφεις ότι είσαι ο κατάλληλος, δυστυχως για εσένα “πέφτεις πολύ χαμηλά”… Να ξέρεις βέβαια ότι έχουν γνώση οι φυλακες..

    • Το κριτήριο του είναι να μπούν παιδάκια που τον ακούνε σαν θεό και οχι οι ικανοί. Για λόγους ανεπέρκειΑς ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑς !!

  • Γρηγόρη..ησουνα δήμαρχος πτολεμαίδας..τι εργο παρέδωσες…τιποτα..εχασες απο την βρυζίδου και επέστρεψες μετα απο 9 χρόνια κα πάλι..και τι κάνεις βγάζεις μόνο φωτογραφίες στα έργα των αλλων..σταματα φτάνει.

    ας αναλάβουνε νέοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.Λυσσαρίδης η ο στέργιος ο Κιάνας η Γιούλα η Γκατζαβέλη που εβαλε και τάξη στα Οικονομικά της Περιφέρειας.

  • ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΟΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΣΕ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΟ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  • Ο Βαβλιάρας εχει ζητήσει την θεση από τον Κασαπίδη και θα ειναι ο επόμενος Κοζάνης. Ειναι και ποιο όμορφος απο τον Γρηγόρη θα κλέψει καρδιες

  • Όποιον και να βάλει τα ίδια αποτελέσματα θα έχει,άλλα δύο χρόνια απραξίας και έργο μηδέν. Ο Κασαπιδης από τα πολλά βιογραφικά βάση των οποίων επέλεξε τους υποψηφίους του συνδιασμού του έβαλε υποτίθεται τους πιο ικανούς και άξιους.Ας προσέχαμε.Σχετικά με την κυρία Δαδαμόγια δεν απαντά σε τηλέφωνα,θα δέχεται πολίτες?

  • Ο πρώτος (και από τους λίγους) που δουλεύει είναι, και παίζει να τον αλλάξει κιόλας? Μα είναι δυνατόν?

    Προφανώς ο Τσιούμαρης δεν είναι yes sir, όπως κάποιοι άλλοι, και αυτός (αν αληθεύει το δημοσίευμα) είναι ο μοναδικός λόγος.

  • Γιώργο μην φοβάσαι αλλαξέ τον δεν θα είναι Υποψήφιος μαζί σου ο Τσιούμαρης το 2023 να ξέρεις θα κάνεις οπως έκανε ο πλακέντας.εφυγε απο τον καρυπίδη..θέλουμε λυσσαρίδη Αντιπεριφερειαρχη Κοζάνης.

  • Εσείς όλοι που προτείνετε να τον διώξει και να βάλει Κοζανίτες στη θέση του , πώς την είδατε τη δουλειά ρε μάγκες; Όταν γίνουν εκλογές, θα έρθετε Πτολεμαΐδα να ζητήσετε ψήφους; Άντε να δούμε…

  • Διάβασα πως είναι καλύτεροι η Ντιο και ο Κιάνας γιατι είναι μηχανικοί. Αν το πάρουμε με το επάγγελμα ο Βαβλιάρας είναι καλύτερος γιατί έχει να κάνει με πρόβατα

  • Ο Λυσσαρίδης είναι αυτός με το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο. Επίσης, είναι ο πιο προσιτός και αγαπητός από όλους. Αντικειμενικά, πρέπει να αναβαθμιστεί.

  • Αλλαξτε γενικοτερα! Οπως ειστε Κασαπιδηδες και Τσιουμαρηδες φυγετε μπας και δει καμια ασπρη μερα η περιφερεια! Ειστε ανυπαρκτοι!

  • Ποιοι είναι όλοι αυτοί για τους οποίους μαλώνετε να πάρουν το διχίλιαρο επί 24 μήνες; Αν είστε οι ίδιοι εσείς που γράφετε να το δεχτώ. Αν πρόκειται για πραγματικούς σχολιαστές, ανησυχώ πραγματικά, δεν πάμε καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.