Γ. Καραβασίλης: “Πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία μου, 3 μέρες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, τελείωσε αλλά έχουμε και συνέχεια”

24 Οκτωβρίου 2021
08:40
Κανένα σχόλιο
Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» & δημοτικός σύμβουλος Γ. Καραβασίλης γράφει: “Πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία μου, 3 μέρες στο Μποδοσακειο Νοσοκομείο, τελείωσε αλλά έχουμε και συνέχεια. Συγκινητική η στάση και η συμπεριφορά όλου του Ιατρικού, Νοσηλευτικου και βοηθητικού προσωπικού. Η αγάπη, η περιποίηση και η ανεκτικότητα προς όλους τους ασθενείς δεν περιγράφεται, πρωτόγνωρη. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Στα επείγοντα περιστατικά τον παθολόγο Κο Μπορις και όλο το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό, η στοργική συμπεριφορά τους με σκλάβωσε.
Στην καρδιολογικη κλινική τον καρδιολόγο Κο Τσιλιγκαριδη και όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό, άψογη η συμπεριφορά τους, που θα την ζήλευαν μεγάλες κλινικές και Νοσοκομεία.
Η στάση του Διοικητή Κου Παπασωτηριου προς όλους τους ασθενείς και το προσωπικό, αξιοζήλευτη, να πασχίζει καθημερινά με χαμόγελο για την καλύτερη λειτουργία του συγκροτήματος.
Να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο και συνεργάτη, Δημ Σπόντη που η εμμονή του με οδήγησε στο Μποδοσάκειο.
Ήθελα να το κρύψω αλλά δεν κρύβεται, έγινε αμέσως γνωστό.
Από την πρώτη στιγμή, το ενδιαφέρον και η αγάπη σας, με συγκινεί ιδιαίτερα.
Σας ευχαριστώ.
Τέτοιες κρίσιμες ώρες συνειδητοποιεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος και δεν χρειάζονται μεταξύ μας εντάσεις.
Να γίνουμε όλοι πιο καλοπροαίρετοι και θετικοί.
Ζητώ συγνώμη αν κάποιους έφερα σε δύσκολη θέση, για μένα την ίδια ώρα είναι παρελθόν”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.