Στο κλειστό γυμναστήριο της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Κοζάνης., ένα πραγματικό στολίδι, ο Λασσάνης αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας. Ο Λασσάνης ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 12-40. Στο τρίτο δεκάλεπτοη ομάδα της Κοζάνης είχε “τάσεις αυτοκτονίας και το 12-40 έγινε 29-44. Λίγο η χαλαρότητα κι η ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποκτήσει άγρια ομορφιά. Η εμπειρία όμως του Λασσάνη δεν επέτρεψε στην Πτολεμαΐδα να πλησιάσει στο σκορ και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Η διαιτησία των Ντιγκο-Ιορδανιδη κρίνεται – κατά την προσωπική άποψη του συντάκτη –  κακή χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τον Λασσάνη. Ξεχώρισε η Μεντεσιδου. Ήταν η κορυφαία τού παιχνιδιού κι από την Πτολεμαΐδα η Κρανιωτάκη.

Δεκάλεπτα: 7-19, 12-40, 29-44, 42-55

Απόλλων Πτολεμαΐδας (Παπαδημητρίου): Σπυριάδου, Διπλάρη 11(2), Κρανιωτάκη 15(2), Καρακατσάνη, Πισιάνη 2, Σαρδάνη, Πασσιαλή, Ζησοπούλου, Βλαδίκα 6(1), Βαρδαούλη, Γκανάτσιου 8, Παπαδοπούλου.

Λασσάνης Κοζάνης (Βλάχος): Κυριατζίδου 6, Κοτζαϊτση 6, Αμβρακίδου 6(1), Χωλοπούλου, Μεντεσίδου 19, Παπαδοπούλου, Ζυπίδου, Μανωλοπούλου 8, Φλιούκα 5, Κρανιώτη 5