Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η Διακήρυξη του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠ. ΟΔΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ – ΟΡΙΑ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»

27 Οκτωβρίου 2021
14:52
Κανένα σχόλιο

    

        Εγκρίθηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021,  από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η Διακήρυξη του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠ. ΟΔΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ – ΟΡΙΑ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ».

            Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 350.000,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής τοιχίων συγκράτησης καταπτώσεων και τοιχίων συγκράτησης πρανών, κατασκευή στραγγιστηρίων και επενδεδυμένων τάφρων απορροής υδάτων, καθώς και την κατασκευή κιβωτοειδών οχετών. Επιπλέον, από τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου προβλέπεται η εξυγίανση και η  κατασκευή επιχωμάτων και λιθορριπών, καθώς και τμηματικές ασφαλτοστρώσεις στα σημεία κατασκευής των επιχωμάτων και σε σημεία που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πιστή στις δεσμεύσεις της και με γνώμονα το κοινό καλό συνεχίζει να σχεδιάζει, να προγραμματίζει και να υλοποιεί έργα υποδομών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι