Στο ΦΣ Κοζάνης ο Στέργιος Ψιάνος, μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας

2 Νοεμβρίου 2021
11:18

 

Λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, η ενίσχυση συνεχίστηκε για την ομάδα μας. Οι υπεύθυνοι αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και ο κόσμος να απολαύσει μια αξιόμαχη και ποιοτική ομάδα.

Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Στέργιο Ψιάνο.

Ο Στέργιος γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1989 (32) στην Κοζάνη, είναι αμυντικός μέσος και έχει αγωνιστεί σε 4 αγώνες στην Super League 1, σε 231 αγώνες (9 τέρματα) στο πρωτάθλημα της Football League και 19 FL Play-off (2 τέρματα), σε 18 αναμετρήσεις της Super League 2 (3 τέρματα), σε 23 αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος, σε 39 αγώνες της Α΄ κατηγορίας Κύπρου και 7 αγώνες στη Β’. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 350 αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών, έχει πετύχει 14 τέρματα, έχει δώσει 11 ασιστ. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με γεμάτο βιογραφικό, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας. Ο Στέργιος έχει ενταχθεί στην ομάδα και προπονείται κανονικά.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας με αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Στέργιος Ψιάνος μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα του: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Πάντα ήθελα να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο για ομάδα στον τόπο καταγωγής μου, όπου μεγάλωσα και έμαθα ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Μια σεζόν που θα αναδείξει την Κοζάνη αρχικά και εν συνεχεία τις προσωπικές φιλοδοξίες όλων μας. Ευχαριστώ την ομάδα του ΦΣ Κοζάνης και τους ανθρώπους της, ιδιαίτερα τις οικογένειες Πετρόχειλου και Κεντεποζίδη, και όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και που μου δίνουν την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Στόχος είναι να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, με δουλειά και με υπομονή να κάνουμε και πάλι την Κοζάνη ομάδα που θα πρωταγωνιστεί”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

8 σχόλια

  • Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της ομάδος που επέλεξαν τον ποδοσφαιριστη,όταν άλλοι μη υπευθυνοι διώχνουν τον προπονητή,άλλοι χωρίς ιδιότητες αποφασίζουν για ποδοσφαιρικά θέματα και άλλοι χρεώνονται τα σφαλματα των αλλων

  • Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της ομάδος που επέλεξαν τον ποδοσφαιριστη μήπως οι δύο οικογένειες;
    Εκείνο που γίνεται αντιληπτό είναι οτι άλλοι μη υπευθυνοι διώχνουν τον προπονητή,άλλοι χωρίς ιδιότητες αποφασίζουν για ποδοσφαιρικά θέματα και άλλοι χρεώνονται τα σφαλματα των αλλων

  • Οταν τελειώσουν τα φωτοβολταικά να δείτε που θα πάνε Πετρόχειλος και σία, πάλι στα τοπικά θα πάίζει η Κοζανάρα σας

  • Οι Σιουρδοι δεν την θελουν, οι καιλιαρωτες δεν την σεβονται, οι παλαιμαχοι θελουν να εχουν λογο χωρις να βαλουν μια, και οι δεξια αριστερα θελουν να αποτυχει. Συμπερασμα Κανενας δεν θελει να παει καλα…εκτος απο αυτους που ματωνουν οικονομικαι και ηθικα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.