Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ για την σεζόν 2021-22

6 Νοεμβρίου 2021
16:23

 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ για την σεζόν 2021-22

Οι τιμές τους είναι 70 ευρώ το απλό και 150 ευρώ το VIP.

Για προεγγραφές και αγορές οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται εργάσιμες ώρες στα γραφεία της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ στο Μπλιούρειο Eκκλησιαστικό Μέγαρο, στο τηλέφωνο 2461030626 και στο κινητό 6986654387.

Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας απευθύνεται σε όσους έχουν τη δυνατότητα και την διάθεση οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας.

Η φιλική προς τους νέους οικονομική πολιτική της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα διατηρηθεί σε μια προσπάθεια προσέλκυσης τους για συμμετοχή σε ένα “ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”.

Eυχαριστούμε θερμά το Coffee Lab,11ης Οκτωβρίου 57, Κοζάνη, για την ευγενική χορηγία του.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.