Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου εκδήλωση του 12ου Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

6 Νοεμβρίου 2021
16:36

 

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου εκδήλωση του 12ου Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Το αίσθημα ευθύνης και η κατανόηση των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουμε, μας αποτρέπουν από την πραγματοποίηση της γιορτής ακόμα και με την εφαρμογή των ισχυόντων μέτρων για την προστασία μας.

 

Δυστυχώς, η ανακοίνωση των αυξημένων κρουσμάτων στην περιοχή μας, μας αναγκάζει να προχωρήσουμε στην αναβολή της εκδήλωσή μας, καθώς αυτό που προέχει είναι η διαφύλαξη της υγεία μας.

 

Ζητούμε την κατανόηση όλων των συμμετεχόντων.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν να υλοποιηθεί αυτή η εκδήλωση!

 

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τον διαδικτυακό τρόπο “συνάντησης”!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.