Διαδικτυακή εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης με κεντρικό ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

9 Νοεμβρίου 2021
19:29
Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης με κεντρικό ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πρώην Υπουργό Οικονομικών και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στην εκδήλωση παρεμβαίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω ZOOM με τη χρήση του παρακάτω συνδέσμου:

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Topic: ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης
Time: Nov 11, 2021 06:30 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84177782214?pwd=ZmlDU3E1VEJYcmNSamNnSDJzK2JZQT09

Meeting ID: 841 7778 2214
Passcode: 108788

Meeting ID: 841 7778 2214
Passcode: 108788
Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kbZkq6ycqX

6 σχόλια

  • Τι θα μας πει οτι θα σκισουν τα μνημονια?οτι ο ενφια ειναι εγκληματικος φορος και οτι θα τον καταργησουν? οτι θα αυξησουν τον κατωτατο στα 900 ευρω? Οτι θα μειωσουν τους φορους? Ασε ευκλειδη μας τα ξαναπατε αυτα και κυβερνησατε και ειδαμε τα κατωρθοματα σας!!!

    • Γιατί ποιος σε κάλεσε νουδουλακι και θες και να σου πει κιολας? Κάτσε εκει με τον κλεφτοδεξιουλη της Παρνηθας να τρως σανο και να γελαει ολη η Ευρωπη μαζι μας ακομα και οταν τον ξεμπροστιαζουν ολλανδες γυναικες δημοσιογραφοι και να λες ο κυριακος πηρε εγκαιρα μετρα
      τα κρουσματα να ειναι στο θεο και να μην επενδυει ουτε στη δημοσια υγεια ουτε πουθενα και να μενεις κλειδαμπαρωμενος μεσα.

  • έτσι, έτσι διαδυκτιακά, μήν τυχόν και σκίσουμε το καλσόν, που να βγούμε στην κοινωνία και ποιός να σας πιστέψει

    και στόχος σας φυσικά τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ

    • Το καλσον το σκιζει απ τα νευρακια του ο Κυριακος
      οταν τον βγαζει στη σεντρα Ολλανδεζα δημοσιογραφος με αποδειξεις οτι λεει ψεματα και παριστανει τον σκληρουλη του Μαξιμου.

      Υ.Γ. Μη μιλας για ορφανα του Πασοκ αγορινα
      γιατι εδω και 2,5 χρονια με αυτα κυβερνας
      το μικρο ευελικτο υπουργικο σχημα που σου ελεγε ο Κυριακος σου οτι θα εφτιαχνε αποτελειτε απο 25 Πασοκους και ενας ο Χρυσοχοιδης συνολο 26.
      Ασε λοιπον το νιαουρισμα και το αφηγηματακι περι ορφανων του Πασοκ και τα ρεστα ειδικα εσεις τα μπλε παιδακια καλυτερα σωπαστε και ψαξτε να κρυφτειτε πουθενα μετα την καταστροφη που εχετε προκαλεσει στη χωρα τα τελευταια 2,5 χρονια , μη θυμηθουμε διαχρονικα τι ζημια εχει κανει το Μητσοτακεικο και η Νδ και σε ταραξω παραπανω δεν κανει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.