kozan.gr: Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης διευκρινίζει τι ακριβώς συνέβη σήμερα (9/11) στους χώρους της ΔΕΗ σε σχέση με τη φημολογία που υπήρξε ότι απαγορεύτηκε η είσοδος σε εργολαβικούς εργαζόμενους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ή κι ότι κόπηκαν υπερωρίες και Σαββατοκύριακα σε μόνιμους εργαζόμενους που επίσης δεν έχουν κάνει το εμβόλιο – Ποια υποχρέωσή τους φαίνεται πως δεν εκπλήρωσαν οι εν λόγω εργαζόμενοι (Ηχητικό)

9 Νοεμβρίου 2021
19:51

 

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης μιλώντας πριν από λίγο στο Kozan.gr διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη σήμερα (9/11)  στους χώρους της ΔΕΗ σε σχέση με τη φημολογία που υπήρξε ότι απαγορεύτηκε η είσοδος σε εργολαβικούς εργαζόμενους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ή κι ότι κόπηκαν υπερωρίες και Σαββατοκύριακα σε μόνιμους εργαζόμενους που επίσης δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Ποια υποχρέωσή τους φαίνεται πως δεν εκπλήρωσαν οι εν λόγω εργαζόμενοι.

9 σχόλια

  • Ακόμη υπάρχουν υπερωρίες; κ μη μου πείτε όχι πλασματικες! Λαέ βασανισμένε ζήσε με 500 το μήνα κ κάποιοι με 5.000

  • Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους …. Μέχρι σήμερα τα μέτρα ήταν κατανοητά και όσοι δεν δήλωναν τα rapid test βρήσκωνταν εκτός εργασίας. Σήμερα το πρωι ανακοινώθηκε ξεκάθαρα και κατά γράμμα το εξής : Όλοι εργαζόμενοι του εργολάβου που δεν έχουν πραγματοποιήσει εμβολιασμό πάνε σπίτι τούς και από Δευτέρα βλέπουμε , και όσοι από το μόνιμο προσωπικό δεν έχουν πραγματοποιήσει τόν εμβολιασμό δεν θα εργάζονται υπερωρίες ούτε και Σαββατοκύριακα … Μη επίσημη εντολή χωρίς καμία νομική υπόσταση.

      • Το θέμα σάς κύριε από ότι έχω καταλάβει είναι το μόνιμο προσωπικό της Δ.Ε.Η. Χωρίς να σχολιάσω το απαράδεκτο τρόπο σκέψης σάς θα σάς πω πως το συγκεκριμένο γεγονός σχετίζεται αποκλειστικά με μια απόφαση ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει κανένα δικαίωμα να το πράξει χωρίς την έγγραφη ανακοίνωση είτε τής κυβερνήσεως είτε της εταιρίας… Η πράξη αυτή είναι παράνομη

  • ανησυχουν οι μονιμοι και ο αδαμιδης γιατι αν δεν πουνε οι εργολαβικοι το ορυχειο θα σταματησει..ετσι και αλλιωσ οι εργολαβικοι εργαζοντουσαν εμονο εδω και πολλα χρονια.και οι μονιμοι επαιρναν υπερωριες.και ολοι εμεισ φοβομασταν τι θα γινει αν γινει ιδιωτικη η ΔΕΗ.τοσο βλακες,,.εμεις.χιλεεσ φορεσ σε ιδιωτη..χιλιεσ και ειναι λιγο..

      • Ο ιδιωτης για να σου δωσει περισσοτερα πρεπει να δουλευεις και περισσοτερο,αρα πιθανοτερο να παιρνουν λιγοτερα παρα περισσοτερα!!! Τωρα θα μαθουν και οι δεητζηδες τι εστι ιδιωτικος τομεας!!! Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν!!!

  • Ο ιδιωτης για να σου δωσει περισσοτερα πρεπει να δουλευεις και περισσοτερο,αρα πιθανοτερο να παιρνουν λιγοτερα παρα περισσοτερα!!! Τωρα θα μαθουν και οι δεητζηδες τι εστι ιδιωτικος τομεας!!! Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.