kozan.gr: O Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου απαντά στο Β. Κωνσταντόπουλο, με φωτογραφίες, για τα έργα στο Τριγωνικό: “Γίνεται να σε κατηγορούν με ασύστολα ψεύδη και διαφόρους πολιτικά απαράδεκτους τρόπους και να μη δίνεις ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία, συνεχίζοντας το έργο σου προς όφελος των δημοτών: Ναι, γίνεται!”

10 Νοεμβρίου 2021
14:19

Είναι γνωστό πως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο επιδεικνύει διαρκώς μια αντιπάθεια για το έργο της Δημοτικής Αρχής Σερβίων. Η τελευταία του ανακοίνωση αφορά την Κοινότητα Τριγωνικού, από όπου κατάγεται και προφανώς το γεγονός ότι εκεί συντελείται οργασμός έργων, με ολοκαίνουργιο δίκτυο ύδρευσης που ακόμη και την μελέτη την πλήρωσε η νέα δημοτική αρχή, νέα παιδική χαρά που τα χρήματα για την διαμόρφωση του χώρου ήταν από λεφτά της διάσπασης του Δήμου, νέες ασφαλτοστρώσεις που δεν έχουν σχέση με το έργο ύδρευσης, νέα φρεάτια αποχέτευσης, ένταξη νέας γεώτρησης στη «Καψάλα» κι άλλα πολλά, να του προκάλεσε “δυσφορία”. Είναι γνωστό πως σε κατάσταση δυσφορίας είθισται να αναζητούμε καθαρό αέρα ίσως γι’ αυτό και να ασχολήθηκε με τα κουφώματα και με τα παράθυρα του Κοινοτικού Καταστήματος. Από τα κουφώματα του κοινοτικού καταστήματος αντικαταστάθηκαν όλα εκτός από δύο μιας και οι αίθουσες δεν χρησιμοποιούνταν είτε από τον γιατρό είτε τον πρόεδρο. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω αποδεικνύει ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα κάτι που επιβεβαιώνει κι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κοινότητας που του έγραψε “Για την αποκατάσταση της αλήθειας το παράθυρο στην τουαλέτα έχει μπει καινούργιο”. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Κοινότητας κοινοποίησε τις φωτογραφίες και την ανάρτησή μου για όλα όσα γίνονται αυτή την περίοδο στο Τριγωνικό. Δεν έχει νόημα λοιπόν να σχολιάσω τίποτα από όλα αυτά που αναφέρει ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης όταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, οι κάτοικοι της Κοινότητας, δια του Προέδρου αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται. Θα πω μόνο κάτι. Γίνεται να σε κατηγορούν με ασύστολα ψεύδη και διαφόρους πολιτικά απαράδεκτους τρόπους και να μη δίνεις ΚΑΜΙΑ απολύτως σημασία, συνεχίζοντας το έργο σου προς όφελος των δημοτών: Ναι, γίνεται!


 

 

3 σχόλια

  • ο Κωνσταντόπουλος έθεσε ΣΩΣΤΑ ότι όλα αυτά είναι έργα έτοιμα α από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Τώρα απλά εκτελέστηκαν. Έτσι για να ξέρουμε ποιον αποκαλούν πινόκιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.