Επώνυμη καταγγελία στο kozan.gr: Για 2 δευτερόλεπτα και 2-3 μέτρα γλυτώσαμε τα χειρότερα κι αυτός κι εγώ

12 Νοεμβρίου 2021
11:29

Σήμερα το πρωί 7:02 μαύρο sedan (μάρκας SKODA OCTAVIA μάλλον γιατί ΔΕΝ πρόλαβα να το δω καλά), με επίδοξο SCHUMACHER, ερχόμενο με υπερβολική ταχύτητα από τα Λευκάδια, παραβίασε 2 STOP, τη νησίδα και τον κυκλικό κόμβο και εισερχόμενος στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρεύμα, διέσχισε τον Άργιλο περνώντας σύριζα από την κοινότητα, το καφενείο στο κέντρο του χωριού και τα σπίτια των διαμενόντων! Μιλάμε για ταχύτητα τουλάχιστον 70-80 χιλιομέτρων! Εκείνη τη στιγμή έβγαινα από το σπίτι μου και δεν με χτύπησε επειδή περίμενα να ξεθολώσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου μου ικανοποιητικά,ώστε να πάω στη δουλειά μου. Για 2 δευτερόλεπτα και 2-3 μέτρα γλυτώσαμε τα χειρότερα κι αυτός κι εγώ.Δεν θέλω να σκέφτομαι τί θα γινόταν αν έβγαινα με όπισθεν. Και ερωτώ: Δεν αξίζουν 2 δευτερόλεπτα μια ανθρώπινη ζωή?Είναι δυνατόν να τρέμουμε το πώς θα βγούμε από τα σπίτια μας? Μέσα σε χωριό τέτοια ταχύτητα???

Ελπίζω να το διαβάσει και να μην το ξανακάνει γιατί ενημερώθηκε ο Πρόεδρος και η τροχαία.

ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΑΛΗΣ

18 σχόλια

  • Και τι να κάνουμε τώρα ;Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω;Κάθε μέρα εκατοντάδες τέτοια γίνονται .Ο πρώτος είσαι η ο τελευταίος ;

  • Τα ίδια κάνουν και στο ΞΕΝΙΑ. Περπαταμε και περνούν δίπλα μας γκαζωμενοι και κοντεύουν να μας πάρουν σβάρνα. Οι δε μηχανόβιοι κάνουν σούζες κι αλοιμονο αν τους φύγει η μηχανή από τα χέρια. Μπορεί οι ίδιοι να ρισκάρουν τη ζωή τους αλλά δεν έχουν δικαίωμα στις ζωές των άλλων. Όλα αυτά βέβαια οφείλονται στην απουσία μαθημάτων ψυχολογίας κ κοινωνικού σεβασμού στις σχολές οδηγών αλλά και στα σχολεία . Τουλάχιστον ο σχεδιασμός του δρόμου πρέπει να γίνει ελικοειδής με καμπυλότητες ώστε να αναγκάζονται να κόβουν ταχύτητα.

  • Τα ίδια και στην περιοχή Ξενία. Φοβόμαστε να περπατήσουμε. Τόσοι άνθρωποι χάθηκαν εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας και της απρόσεχτης οδήγησης τις τελευταίες μέρες σε όλη τη χώρα. Πού είναι η τροχαία;

  • Πάνε και μια βόλτα από τη Σιάτιστα, εκεί να δεις τι γίνεται, ο ένας πάνω στον άλλο. Όποιος μάθει, στην Σιάτιστα να οδηγεί, είναι καλός οδηγός.

  • Μπορούμε να κάνουμε το Ξενία πεζόδρομο…
    Είναι μία λύση…
    Και να βάλουμε καμία κάμερα που λειτουργεί στους οικισμούς …
    Πριν από όλα όμως να μάθουμε τι σημαίνει είναι επικίνδυνο αυτό που κάνω.

  • Η οδική παιδεία του Έλληνα είναι ανύπαρκτη!!! Σταθμευμένα ιχ στα πεζοδρόμια, πάνω στη διάβαση, δε σ’ αφήνουν να περάσεις από τη διάβαση για να μη πω για τις κόντρες που κάνουν στο δρόμο για Θεσσαλονίκη που παρά τις καταγγελίες των κατοίκων, οι κόντρες συνεχίζονται, μέχρι να χαθεί άνθρωπος και να λένε ” μα καλά η γειτονιά γιατί δε μιλούσε”….

  • Ο Κος Χαρης που γραφει το αρθρο και ενημερωσε και Προεδρο και Τροχαια, αντιλαμβανεται οτι κι ο ιδιος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που βγαινει απο το παρκινγκ του με ΟΠΙΣΘΕΝ δεν πράτει σωστα ε???? Με οπισθεν απο παρκινγκ???? Δεν δικαιολογω την οδηγηση του επιδοξου SCHUMACHER αλλα ας κοιταξει και αυτος αυτο με την οπισθεν

  • Κ όταν γίνεται της μουρλης απο παρκαρισμένα πάνω στο κόμβο κ γύρο στις διασταυρώσεις μάλλον λόγω καφενείου δε διάβασα καμία καταγγελία..όχι ότι είμαι υπέρ του Καραγκιόζη που αναφερεται

  • Προς Ένας 15:16 Έχουνε γίνει κ γι’αυτό που λες καταγγελίες.Τώρα άλλο τι έγινε!
    Προς οδηγός μηχανής 14:28 Πρώτον ΔΕΝ υποδεικνύει ο νόμος να βγείς από το γκαράζ σου με συγκεκριμένο τρόπο και δεύτερον νάσαι σίγουρος ότι εξασφαλίζω κάθε προστασία πριν βγώ.Αλλα επειδή δεν ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο μην βγάζεις συμπεράσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.