Από τη σύνοδο της Γλασκώβης στους λιγνίτες της Κοζάνης (Hχητικό)

12 Νοεμβρίου 2021
11:35
Κανένα σχόλιο

Πόσο κοστίζει η μετάβαση στην πράσινη οικονομία; Εκανε βήματα προόδου η διεθνής κοινότητα για την αναχαίτιση της κλιματικής κρίσης στη σύνοδο της Γλασκώβης; Μήπως η Ελλάδα βιάζεται να αλλάξει το ενεργειακό της μοντέλο;

Η οικονομολόγος Δανάη Κυριακοπούλου, Senior Policy Fellow στο ερευνητικό ινστιτούτο Grantham για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον του London School of Economics, συζητάει με τον Μιχάλη Τσιντσίνη για τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνόδου για το κλίμα και για τη συμμετοχή του χρηματοπιστωτικού τομέα στο εγχείρημα της πράσινης μετάβασης.

Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Κάντε κλικ παρακάτω για να ακούσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη – Το εβδομαδιαίο postcad της Καθημερινής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.