Εκδήλωση για τη νέα κοινή αγροτική πολιτική, σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, ώρα 17.30, στην Κοζάνη

12 Νοεμβρίου 2021
12:36
Κανένα σχόλιο
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ?στη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΚΑΠ), ‼️σήμερα στην Κοζάνη, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, ώρα 17.30 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΖΕΠ Κοζάνης.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός σας προσκαλεί να παραστείτε στην 9η Συνδιάσκεψη για την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) για τους νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η 9η Συνδιάσκεψη αποτελεί μέρος της δημόσιας διαβούλευσης που πραγματοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις 13 Περιφέρειες της χώρας.
?Με δεδομένα τα υγειονομικά πρωτόκολλα υπενθυμίζεται ότι μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή διαγνωστικό τέστ covid rapid, μοριακό (θα υπάρχει στο σημείο και συνεργείο του ΕΟΔΥ για την διενέργεια επιτόπιου ελέγχου) μπορούν να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία.
?Για όσους δεν δύνανται να συμμετέχουν δια ζώσης θα υπάρξει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom.
?Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συμβολή του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.