Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στη δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη. Φωταγώγηση του παλιού Υδραγωγείου Πτολεμαΐδας

12 Νοεμβρίου 2021
12:54
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο της 14ης Νοεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει στην Πανελλήνια δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), φωταγωγώντας με μπλε χρώμα το παλιό Υδραγωγείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με την ΕΛΟΔΙ η συμβολική κίνηση που αφορά τη φωταγώγηση δημοσίων κτιρίων και μνημείων στο μπλε χρώμα της νόσου, θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για την πάθηση, με την οποία ζουν σήμερα περίπου 1 εκατομμύριο συνάνθρωποί μας σε όλη τη χώρα, κάνοντας την πιο ορατή μέσω του μπλε φωτός που θα εκπέμπεται.

Ο Δήμος Εορδαίας στηρίζει και θα είναι παρών σε κάθε συλλογική και κοινωνική προσπάθεια που αφορά την πρόληψη και την προστασία της υγείας των πολιτών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.