Το πιο σημαντικό έως τώρα ματς της σεζόν θα δώσουν, το Σάββατο 13 Νοέμβρη, στις 18:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, τα κορίτσια του Εθνικού

12 Νοεμβρίου 2021
22:56
Κανένα σχόλιο

Το πιο σημαντικό έως τώρα ματς της σεζόν θα δώσουν αύριο Σάββατο 13 Νοέμβρη στις 18:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης τα κορίτσια του Εθνικού.

Θα υποδεχτούν την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας, σε έναν αγώνα όπου ο νικητής εξασφαλίζει την παραμονή στην Α1, ενώ ο ηττημένος θα μπει σε περιπέτειες, καθώς μπαίνει στο γκρουπ του υποβιβασμού. Θα παλέψει κόντρα σε άλλες πέντε ομάδες για να αποφύγει τις τέσσερις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Α2.

Τα κορίτσια του Γιώργου Παπαδόπουλου, αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας και έχοντας αποκαταστήσει τραυματισμούς και απουσίες, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη!

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους του αθλήματος και του Εθνικού ιδιαίτερα, να δώσουν δυναμικό παρόν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας!

Καλή επιτυχία!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.