Νέο Δ.Σ. στο στο ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ του παραρτήματος Εορδαίας-Αμυνταίου-Φλώρινας-Καστοριάς – Πρόεδρος ο Ταταρίδης Πέτρος

13 Νοεμβρίου 2021
10:57

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με την συγκρότηση του κεντρικού Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλεγγύης (ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ) και του τοπικού παραρτήματος Εορδαίας-Αμυνταίου-Φλώρινας-Καστοριάς , ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες αναδεικνύωντας στην Κεντρική Διοίκηση ως Β΄ Αντιπρόεδρο τον Ιωαννίδη Δημήτριο και τον Ιωαννίδη Κώστα στην Κεντρική Εξελιγκτική Επιτροπή.

Όσον αφορά την συγκρότηση του Τοπικού Δ.Σ Παραρτήματος Εορδαίας-Αμυνταίου-Φλώρινας-Καστοριάς έχει ως εξής:

Πρόεδρος Ταταρίδης Πέτρος
Γενικός Γραμματέας Ιωαννίδης Δημήτριος
Αναπληρωματικός Πρόεδρος Σαμαράς Αντώνιος
Αναπληρωτής Γραμματέας Μπίζης Γεώργιος
Ταμίας Ιωαννίδης Κώστας
Αναπληρωτής Ταμίας Ασφαλτίδης Ιωάννης
Μέλος Καλαΐτζόπουλος Ιορδάνης

Συνταξιούχε,
Η προσπάθεια το Νέο Δ.Σ του τοπικού παραρτήματος θα είναι πιο αποφασιστική στην κατεύθυνση εξυπηρέτηση όλων των συνταξιούχων και της ενασχόλησης και ανάδειξης των προβλημάτων του λαού της περιοχής.

6 σχόλια

  • Το σωματείο μας, το σωματείο συνταξιούχων που Δεν έβαλε πότε ταμπέλες και εξυπηρετεί όλους τους συνταξιούχους.
    Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε λύσεις σε ολα μα όλα τα προβλήματα που δεν πληρώνουμε δικηγόρους όπως οι”άλλοι για τα αυτονόητα δικαιώματα μας, τις παράλογες περικοπές τις καθυστερήσεις και την αναμονή
    Καλή συνέχεια, εμείς σας στηρίζουμε όπως και να έχει

  • Καλή δύναμη στη νέα διοίκηση και να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους συνταξιούχους ανιδιοτελώς ανεξάρτητα από την πολιτική θέση που έχει το κάθε μέλος του Σωματείου!!

  • Πάντως ότι πήραμε το πήραμε με δικαστικές αποφάσεις !! Οι λεγόμενοι αγώνες σας είναι για να λέτε ότι κάτι κάνετε .σε λίγο που α θα γίνουν ψηφιακά θα σταματήσετε τα ρουσφέτια και δεν θα σας χρειαζόμαστε

  • 1.100 ψήφισαν στο σωματείο. Δεν το λες κομματικό. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα σωματεία ζωντανά και δραστήρια. Καλή επιτυχία στις δράσεις σας για το καλό των συνταξιούχων.

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.